Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne csinálnom?
Párommal élek lassan 2 éve, előtte távkapcsolatban is voltunk, viszont már lassan 10 éve alkotunk egy párt. Fiatalon jöttünk össze és az idő előrehaladtával nyilván mind2-en változtunk. Régebben nagyon sok időt töltöttünk együtt, viszont amióta együtt élünk sokkal kevesebbet programozunk. Igaz azóta más is lett a munkaköre, de kb 7/6 nap mindig külön vagyunk. Én váltott műszakban dolgozok, ő heti 3 nap délutános mindig és 2 nap dolgozik egész nap (hétvégén) Sokszor nem akkor van az én pihenő napom mikor neki, illetve legtöbbször nem is egy időben dolgozunk, szóval konkrétan csak késő este tudunk együtt lenni mikor már mind2-en fáradtak vagyunk. Annyit tudni kell, hogy minden év felében dolgozik csak így, másik részében szinte alig vagy semennyit. Nekem fix mikor vehetem ki a szabadságomat, ezért általában évente 1x van olyan hét mikor mindenkinek jó és általában egyedül vagyok itthon a többi napokon. Kezd ebből már nagyon elegem lenni és ha ezt szóvá teszem, mert már többször jeleztem felé kiakad és annyival elintézi, hogy ő kettőnkért dolgozik. Vele mindent felesbe fizetünk, szóval ha esetleg szakítanánk akkor pénzügyileg sokkal jobban meg lennék szorulva, de ezt leszámítva más problémánk nincs. Időközben összefutottam egy régi ismerősömmel akinek elpanaszoltam a dolgaimat és ő azt mondta, hogy szerinte hagyjam ott a mostani páromat. Azóta többször beszéltem vele írásban és mondta, hogy tetszek neki és szeretne velem komoly kapcsolatot, viszont nekem ugye párom van. Ezzel a férfival közös az érdeklődésünk és tudom vele sokat tudnék programozni. Viszont ő nem akar nekem időt adni, azt szeretné minél hamarabb hozzam meg a döntést, mert elmondása szerint évek óta vár rám. (szerintem ha nagyon velem akarna lenni meg 1-2 hónap nem számítana) Lényegében választás elé lettem állítva és nagyon szarul érzem magamat, mert szeretem a mostani páromat és biztos pont számomra, de már nem vagyok annyira boldog mellette és sokszor érzem magamat egyedül. Szerintetek mit kéne csinálnom?
26L
Egyik se.
Ez nem kapcsolat, lakótárs szint.
A másik meg már most követelőzik rajtad, mi lenne később...
Gondold el, mennyire érezné magát nyeregbe, ha ott hagynád érte a másikat. Onnantól úgy rángatna, mint egy bábot, már most kezdi. Évek óta csak rád vár, jó hogy nem születése óta.
Egyik se főnyeremény.
Én is csak azt tudom mondani, hogy nem szabad egyik kapcsolatból a másikba ugrani. Ezeknek sose lesz jó vége.
Nincs beleszólásotok a beosztásba?
Azért kevés olyan munkahely van, ahol teljes megkötésében kell dolgozni és semennyi szabad mozgás nincs.
Aterzem a helyzetet,mi is 10+ éve vagyunk együtt és alig tudunk programozni a munkája miatt. Tavasztól december végéig szinte minden nap dolgozik késő estig,ha mégsem,akkor nem egyszerre esik a szabadnapunk. Én már megtanultam ezt elfogadni és igyekszünk kihasználni azt a néhány közös teljes napot,vagy délutánt. Ez szar helyzet,mert senki nem tehet róla. Én is szoktam hétvégéken is dolgozni,minden 2.munka, 2.szabad,cserébe hetente van +1 hétköznapi napom. Nyáron általában úgy jött ki,hogy pont felváltva volt hétvégi szabink. Nem egy ideális helyzet. Én szeretem a munkámat és nem akarom feladni. Nyilván őt sem kerhetem erre,mert ő is szerette ezt csinálni. Mostmár gondolkozik a váltáson,hogy jövő szezonra ne menjen rá az élete.
Megmondom őszintén,hogy én is szarul élem meg,sokszor egyedül érzem magam,mintha szingli lennék. Néha örülök,hogy van enidom,de jóból is megart a sok.
Azt nem tudom,hogy emiatt érdemes-e szakítani,azt neked kell tudnod,hogy ez csak egy átmeneti állapot,vagy még ez lesz sokáig.
A másik férfit mindenképp felejtsd el .
És azt gondolom,ha már egyáltalán megfordult a fejedben,hogy a másikat válaszd,akkor nem szereted már igazán a párodat,csak a megszokás tart vissza és a biztonság érzete. Talán érdemes lenne ezt átgondolni,hogy akarsz e még ebbe a kapcsolatba energiát tenni. Ha nem,el kellene kezdeni berendezkedni az önálló életre, egyedül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!