Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek mit kéne csinálnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés

Párommal élek lassan 2 éve, előtte távkapcsolatban is voltunk, viszont már lassan 10 éve alkotunk egy párt. Fiatalon jöttünk össze és az idő előrehaladtával nyilván mind2-en változtunk. Régebben nagyon sok időt töltöttünk együtt, viszont amióta együtt élünk sokkal kevesebbet programozunk. Igaz azóta más is lett a munkaköre, de kb 7/6 nap mindig külön vagyunk. Én váltott műszakban dolgozok, ő heti 3 nap délutános mindig és 2 nap dolgozik egész nap (hétvégén) Sokszor nem akkor van az én pihenő napom mikor neki, illetve legtöbbször nem is egy időben dolgozunk, szóval konkrétan csak késő este tudunk együtt lenni mikor már mind2-en fáradtak vagyunk. Annyit tudni kell, hogy minden év felében dolgozik csak így, másik részében szinte alig vagy semennyit. Nekem fix mikor vehetem ki a szabadságomat, ezért általában évente 1x van olyan hét mikor mindenkinek jó és általában egyedül vagyok itthon a többi napokon. Kezd ebből már nagyon elegem lenni és ha ezt szóvá teszem, mert már többször jeleztem felé kiakad és annyival elintézi, hogy ő kettőnkért dolgozik. Vele mindent felesbe fizetünk, szóval ha esetleg szakítanánk akkor pénzügyileg sokkal jobban meg lennék szorulva, de ezt leszámítva más problémánk nincs. Időközben összefutottam egy régi ismerősömmel akinek elpanaszoltam a dolgaimat és ő azt mondta, hogy szerinte hagyjam ott a mostani páromat. Azóta többször beszéltem vele írásban és mondta, hogy tetszek neki és szeretne velem komoly kapcsolatot, viszont nekem ugye párom van. Ezzel a férfival közös az érdeklődésünk és tudom vele sokat tudnék programozni. Viszont ő nem akar nekem időt adni, azt szeretné minél hamarabb hozzam meg a döntést, mert elmondása szerint évek óta vár rám. (szerintem ha nagyon velem akarna lenni meg 1-2 hónap nem számítana) Lényegében választás elé lettem állítva és nagyon szarul érzem magamat, mert szeretem a mostani páromat és biztos pont számomra, de már nem vagyok annyira boldog mellette és sokszor érzem magamat egyedül. Szerintetek mit kéne csinálnom?

26L

nov. 21. 16:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
Hát ez vicc hogy azért jönnél.össze egy másik férfival, hogy legyen kivel felezni az albérletet. Szerelemről hallottál már valaha?
nov. 21. 20:27
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát a leírásod alapján ém vagy beszélnék a párommal, hogy valamelyikünk (akár mindkettőnk) váltson munkahelyet, keressetek mindketten olyat, hogy nagyjából egyezzen a munkarendetek, mert ez így a kapcsolatotokra fog menni.

A másik pasit meg hagynám a fenébe. Nagyon toxikusnak tűnik nekem, hogy követelőzik, hogy márpedig te azonnal hozd meg a döntésedet, mert ő nem hajlandó tovább várni rád. Ezek után egy percig sem gondolkoznék rajta, esélyt sem adnék neki.

nov. 21. 21:34
 13/16 anonim ***** válasza:

Költözz össze valami barátnőddel,vagy marad a szoba bérlés. Vagy kezdj el félretenni. Vagy keress jobban kereső munkát.Sajnos az élet nem kívánságműsor, másnak sem. Én covid alatt szakítottam az exszemmel,amikor a munkámat is elvesztettem, mert turizmusban dolgoztam. Egy volt kolléganőm lakásában bereltem baráti áron szobát a lakásban+ egy jó barátom lakott a másikban a párjával,hatalmas belvárosi lakás volt. Pont,miután szakítottam, ők is elköltöztek kettesben onnan,így egyedül maradtam. Sok minden összejött,aztán megkértek,hogy én is távozzak 1-2 hónapon belül,mert így már nem éri meg nekik semmi pénzért kiadni azt a nagy lakást egymagamnak,szoba áron.

Így hát munkát is kereshettem,az életemet is szedhettem össze darabokból és még albit is kellett keresnem. + Haláleset is volt a családban,szóval nagyon mélyen voltam. Szerencsére sikerült találnom egy egyszobás lakást nagyon baráti áron,igaz,a 8ker nem legjobb környékén,de maga a lakás korrekt volt. Tök véletlenül az utcán meg osszefutottam egy volt lakótársammal,akivel váltottunk pár szót és kiderült,hogy az egyik barátnője munkahelyen sos asszisztenst keresnek. Fogalmam nem volt az egész iparagrol,de felvettem velük a kapcsolatot,felhívott a vezető és szépen eladtam magam telefonon. Korrekt bért ajánlottak,így rá pár napra kezdtem is. Ez mind néhány hét leforgása alatt.

Szóval arra akartam kilyukadni, hogy nem kell állandóan az embernek magát sajnaltatni és beleragadni a szarba es elfogadni azt,hanem igenis lehet tenni ellene. MINDIG van valami megoldás,és ezt nem másoktól kell várni.

nov. 21. 21:36
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondanám ebben a helyzetben, hogy egyiket se! A párod meg te... mintha semmi közötök nem.lenne egymáshoz.

Ez a másik emberke meg totál komolytalan ezzel a sürgetéssel, befolyásolással. Meg az egész helxzet, ahogy írtál róla nekem ez nagyon visszás, nem stimmel.

Leheg szobát is bérelni, találj jó lakótársakat, és ennyi 🙂 lehetsz szingli.

nov. 22. 00:09
 15/16 anonim ***** válasza:
" kb 7/6 nap mindig külön vagyunk." - Akkor hogy éltek együtt? Csak úgy, hogy ugyanoda jártok haza?
jan. 5. 12:15
 16/16 anonim ***** válasza:

"Ezzel a férfival közös az érdeklődésünk és tudom vele sokat tudnék programozni." Csak ezért váltanál? Akkor már nagy a baj nálatok.

Mi lett veletek azóta, kérdező?

jan. 5. 12:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!