Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elszakadtam a nárcisztikus féltől, letiltottam szinte mindenhol, akkor számíthatok arra, hogy valamikor a jövőben megpróbál visszacsábítani?
19f vagyok, ő 27f. (Igen, mindketten férfiak/fiúk vagyunk)
A szakítás előtti 3 hétben már nem is találkoztunk, én szakítottam vele. Azóta le van tiltva szinte mindenhol. Bár emailben meg telefonon el tud érni, ha nagyon akar, remélem nem fog.
Kifejezetten szerencsésnek tartom magam, csak 3 hónapig tartott a dolog. Nem húzódott el évekig, mint ahogy általában szokott egy ilyen kapcsolat. A szakítás óta másfél hónap telt el, kezdek rendbejönni, utána is néztem nagy vonalakban a nárcizmusnak, a kapcsolati dinamikájának, működésének. Úgy érzem ha meg is keresne újra, már van egy pajzsom.
A kérdés csak az, hogy mennyi esély van arra, hogy a jövőben megkeressen újra? Ha megtörténik, mit tudok tenni/mondani, amitől garantáltan elmegy a kedve tőlem örökre?
Húha!
látom most nem nagyon akarnak segíteni!
egy ugyanilyen a másik kérdésnél az egyik fél nő lenne már szídnák a férfiak o..ba szájba de mivel itt nem lehet szidni ezért inkább nem is segítenek neked kérdező!
Volt egy ilyen párom,és mi is férfiak voltunk.Én szakítottam vele sorozatos botrányok és hisztik miatt, amit tudomásul is vett. Sőt, hamar lett új párja,mert láttam is őket később együtt a városban.
Más okból,de szolgáltatót is váltottam, telefonom megváltozott, emailem is így ha akart volna sem tud elérni.
A kapcsolat vége után jó pár évvel , egy boltban ahol nézelődtem,válogattam,egyszer csak ott állt előttem.Állítólag meglátott az utcán és utánam jött. Köszöntem és nem foglalkoztam vele, fizettem és mentem utamra. A zebránál megint ott volt mellettem és áradozott,milyen jó,hogy találkoztunk. Mindjárt lejött,hogy nincs senkije éppen és kullancskodik valakire. Közöltem vele,hogy párom van évek óta, most is megyek haza,mert friss főtt kajával várom vacsorára.
Meghökkent, aztán annyit mondott,hogy " annak idején belehalt,mert elhagytam " és rossz emberek karmába került. Megvontam a vállam,kérdeztem,van -e még valami ? Mert ha nem, akkor én balra, ő jobbra. El is ment, azóta nem láttam,de nem is érdekel.
A dolog érdekessége az,hogy nem régóta nincs párom, csak kamuztam neki. De ha egyetlen férfi lenne a földön, akkor sem állnék vele szóba többet.
Nálad is azt javaslom,hogy teljes nyugalommal,tárgyilagosan mondd meg,ha utadba akad, hogy van valakid,akivel szeretitek egymást. És nehogy meginogj,ha szívedre akar hatni, mert abban ezeknél nincs hiány. Láttad volna ennek az exemnek a madonna - arcát,amikor elém állt a boltban.
Át kell lépni a múlton és az ilyen embereken, kímélet nélkül.Egy életünk van, nem áldozhatjuk be senkiért ! Nyersen hangzik, de én megtanultam a leckét, többet ilyen alakok nem lesznek szereplők nálam.
Fiatal vagy,éppen ezért legyél határozott ! Ne hagyd,hogy naivságodat,jóságodat akárki is szép szavakkal,nyálazással, sunyi befolyásolással kihasználja és akkor vedd észre, amikor már késő!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!