Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom visszacsábítani?
3 hete szakítottunk a barátommal. Azt tudni kell, hogy az elején szexkapcsolatnak indult, de aztán mindkettőnknek elkezdett több lenni. Ő mondta, hogy próbáljuk meg. 3 hónap után meg azt mondta hogy jó velem és fontos vagyok neki, de nem szeretett belém, emiatt békésen szakítottunk. De nagyon hiányzik, és vissza akarom szerezni. Azóta nem beszéltünk sehol. Szerintetek mi az a mód, amivel lehet esélyem erre? Légyszi olyanokat most ne írjatok, hogy ne akarjam visszakapni és keressek mást, mert most nem ez érdekel.
Én 19 vagyok, ő 24
Tudom, de most tényleg nem erre irányult a kérdésem.
Inkább tanácsot szeretnék kérni, hogy mi az, ami működHET, vagy bekapcsolHAT nála valamit, aminek hatására talán ad még egy esélyt nekünk. Meg sztorikat ia írhatnának azok, akiknek ez sikerült, mert igenis van rá példa..
Nem mondta, hogy nem érdeklem...Nagyon jól megvoltunk, és ő az, aki lesi minden lépésemet.
#5 Szó sem volt arról, hogy meg akarom játszani magam, nem is értem ezt honnan vetted?
Nem tudott beléd szeretni, fogd már fel!
Ha nyomulsz, azzal még jobban elveszíted.
El kell engedned, de az se garancia, hogy akkor majd visszakapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!