Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felelősségteljes anya az olyan, aki az alkoholista párját visszacsábítja a pénz miatt, meg mert “szereti”?
#1 Az igen. Megnézem hogyan csavarod ki az üveget egy alkoholista kezéből nap mint nap .
Ekkora baromságot mondani, hogy nem szakad rád a födém.
3 Fogod és lefolyóba. Ennyi.És akár hányszor alkoholt hoz haza. Egyszer megunja, nekem meg ennyit megér.
Amit nekem kívánsz magadnak okozod-nekem mindegy:DD
Aha. Szerintem te nagyon távolról láthattál eddig szenvedély beteget. 🙂
Ezt nem is kívánom. Örülj neki.
7 Egy házasság két emberből áll. Ha az egyikkel probléma van, akkor a másik vezet és majd ha minden rendbe jön, a staféta vissza van adva. De addig nem.
Láttam szenvedélybeteget, pontosan tudom milyen, és pont ezért nem engedem, hogy a gyermekeim ilyet átéljenek. Pont ezért. És ha valakinek nem elég a gyerek, semmi probléma, lehet menni. Ebben nincs pardon..Legalábbis számomra. 24 év alatt 2 x volt berugva a férjem-egyszer akkor mikor megszületett az egyik gyerek, a nev.apám leitatta (Wiski+almalé), második más miatt. Sem előtte-sem közben-sem most nem. És nincs ital itthon. Pedig már nagyok a gyerekeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!