Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1,5 éves kisgyerekkel elválni az alkoholista apukától? Van rá mód?
Figyelt kérdés
Folyton iszik, nem agresszív de nem segít semmiben (sem a gyerekkel, sem a kinti munkával, sem pedig a házimunkában). Már nem szeretem, el sem bírom viselni. De hogy tudnám megoldani?2020. ápr. 13. 00:48
1/10 Noblesse Oblige válasza:
Konkrétan mi a kérdés?
Nem tudsz hova menni?
Nem tudod hogy beadn a válókeresetet?
Félsz, hogy neki ítélték a gyereket?
Mi a konkrét kérdésed?
2/10 A kérdező kommentje:
Minden. :( Ne haragudj hogy nem voltam konkrét, csak remegek az idegtől. Lenne egy albi amit ki tudnék venni, de félek hogy meg fogok-e tudni élni? Egyszerűen semmiben nem vagyok biztos már, de ez így nem élet. Nem fogom tudni levakarni magamról, de közben a bűntudat is megesz, mert még nem ivott minden tökéletes volt
2020. ápr. 13. 00:55
3/10 anonim válasza:
Rengetegen megelnek alberletben egyedulallo szulokent, akar tobb gyerekkel is, nem csak egyel. Te tudod, a beveteled fedezi-e az alberlet kifizetese utan a tobbi kiadast... De mivel masok is meg tudjak oldani, ugy gondolom, nem egy lehetetlen dolog.
4/10 anonim válasza:
Miért iszik? Ez a fő kérdés. Valami félresiklott a kapcsolatotokban. Nem lehet, hogy megszűntél nőnek lenni és csak anya vagy 1,5 éve? Szex volt, van? Foglalkozol a férjeddel eleget? Az ivás és más szenvedélybetegségek csak a tünetek. Mindig van egy kiinduló probléma.
5/10 anonim válasza:
Mi honnan tudjuk, hogy meg tudsz-e élni egyedül?
6/10 anonim válasza:
Ha próbáltál vele dumálni erről, és nem hajlandó semmilyen szinten a kompromisszumra, illetve nem is szereted, akkor ne legyen lelkiismeret furdalásod.
Sajnos lépni kell.
33/F
7/10 anonim válasza:
Add a kicsit bölcsibe,és menj vissza dolgozni. Onnantól könnyebb lesz elhagyni.
Egyebként meg nehogy már a kerdező legyen a hibás azért mert a másik elbacca az életét...
8/10 anonim válasza:
Már nem szereted? Eszem a kis szíved... hát választottál, aztán rosszul választottál, így már nem szereted?
Komolyan, mint az oviban: "már nem te vagy a legjobb barátnőm :P"
Csak a gyereket sajnálom, hogy ilyen proli felfogású szülei vannak.
9/10 anonim válasza:
Mindenki hibázhat, mindenki hozhat rossz döntéseket. Ne ítélj, hogy ne ítéltess.
10/10 anonim válasza:
8as .... lehet proli de te meg nagyon hülye vagy ha képes vagy egy házasságot az ovihoz hasonlítani. Az ember hozhat rossz döntest,attól még nem kell beledöglenie. A gyereknek nyilván jobb ha nem egy alkoholistával él együtt es azt már ne rakha anyuka vállára,miért is lett alkoholista. Ő bacca el az életét. Engem is ertek tragédiák mégsem kezdtem inni,es nem vagyok ezzel egyedul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!