Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszacsábíthatom még bármivel?
Figyelt kérdés
Tudom, nem szép dolog, de megcsaltam a férjem, és rájött. Azt mondta, nem is a megcsalás fáj neki, hanem hogy átvertem. Azóta elköltözött. Eltelt egy hét, és rájöttem, hogy hiányzik, és szeretném visszakapni. Szerintetek tudnék neki olyat mondani, ajánlani, amivel visszajön még hozzám? Már az is eszembe jutott, hogy felajánlom, hogy ő is lehet mással. Csak hiányzik. Tudom, nagyot hibáztam, de kérlek lehurrogás helyett inkább megoldást javasoljatok.2021. dec. 18. 15:06
1/9 anonim válasza:
"kérlek lehurrogás helyett inkább megoldást javasoljatok" - He?
2/9 anonim válasza:
A bizalom, ha egyszer megtörik, akkor már sosem lesz ugyanolyan, mint régen.
Voltam ilyen helyzetben a másik oldalon, de ismét megtette a volt férjem és utána el is váltunk.
Szóval, ha egyszer meg tudtad csalni, akkor meg fogod tudni máskor is. Csinálhatsz akármit, nem fogja tudni elfelejteni.
3/9 anonim válasza:
Jobb, ha elment. Hiába békülnél, soha semmi sem lesz a régi. Tanulj az esetből, és legközelebb becsüld meg azt, amid van.
4/9 anonim válasza:
Egy hét után hiányzik? Ez most az ő döntése lesz, amúgy meg neked ez egy lehetőség, hogy keress olyat, kit nem csalsz meg, gondold végig miért tetted. Gondolom széthajtotta magát és elfelejtett megrakni.
6/9 anonim válasza:
Nekem nem tudnál olyat mondani. Így jártál.
7/9 anonim válasza:
Én sem tudnék tovább együtt lenni a barátnőmmel megcsalás után, ha nem működik akkor ne erőltessük, mindenki menjen a maga úútján
8/9 anonim válasza:
Na énis így jártam, csak nálam nem megcsalás volt a téma hanem a depresszió, nekem már évek teltek el de hiába, az a hajó már elúszott, sajnos hiába próbáltam ismerkedni de semmi elutasítottak vagy, csak alkalmit kerestek. Lényegében el**m. Valószínú ez már így is marad. Persze lehet hinni a mesében hogy majd na egyszer csak a bolt közepén összefutok az úgy nevezett nagy "Ő" vel amiből persze semmi nem igaz.
9/9 anonim válasza:
Nekem csak barátom volt, nem volt kapcsolat de már 1 éve és még mindig nem tudtam elengedni, én már a magányt megszoktam csak egy embert elveszíteni illetve azt feldolgozni nem könnyű, hiszek még a reményben hogy egyszer meg találom azt az embert akire érdemes volt várni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!