Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki valami tipp? Segítség!
Igazából ki akarom adni magamból..
Volt egy férfi akivel ismerkedtünk. Megbeszéltük hogy egy pár vagyunk stb. Intim együttlétünk is volt. Ez így ment 4 hónapig. Beleszerettem,azt hittem megtaláltam életem szerelmét. Majd egyszer csak szó nélkül eltűnt. Nem szó szoros értelmében,csak szeptember óta,5-6 naponta keresett. Nem mondott semmit hogy miért,annyit hogy nem tud keresni. Én bekattantam és egészen tegnapig irkáltam,nem hagytam békén válaszoljon mi ez az egész. Amikor beszélünk miért hiteget stb. Miért nem szakít akkor,elkezdtem irkalni. De nem reagált soha semmire,csak amikor ő akart. Aztán kiderült,hogy egy nővel él,akit ismerek,mert egy régebbi falumba lakik ő is,egy utcában is laktunk ráadásul. Együtt élnek,ezek szerint 3 hónapja. De tagadta. Plusz a volt nőjét is tagadja,de 1 hónapja vele is jóba van. És tegnap este letiltott engem. Mert hogy ő nem viseli el tovább a regenyeim,holott 3 napja még azt mondta szeret,és talizunk egy hét múlva. Letiltott és azt mondta ,mert rá írtam máshol hogy soha nem old fel,meghalna ha felkene oldani engem. Tanuljak meg viselkedni,nem irkalni a hülyeséget. Mert úgyis keres ha tud. Elkezdtem neki könyörögni hogy oldjon fel,de ott is letiltott. És most nagyon rosszul érzem magam egyszerre vagyok rosszul,fáj és ideges.
Mikor olvastam, hogy eltűnt, és csak néha jelentkezik, már gondoltam, hogy másik nő van a dologban.
De ezek után még mit akarsz tőle?
Nem téged választott, ez ennyi volt!
Hülyített téged.
Ideje kijózanodnod és elfelejtened ezt az embert. Nem lesz könnyű, de gondolj arra, hogy lesz olyan, aki tisztel téged annyira, hogy elmondja, ha már nem szeret és nem rabolja az idődet.
Nekem nem világos, mit akarsz, és így tanácsot is nehéz adni, csak tippelni tudok.
Visszaszerezni már nem fogod, ez a hajó elment és ahogy látom, ez nem is gond. Ez az ember nem érdemel meg téged.
Lezárást akarsz? Nem fog adni, mert látod, hogy nem kommunikál veled mert egy tróger, hiteltelen alak.
El akarod felejteni? Az idő megoldja, segít, ha mással randizol.
Örülj neki, hogy nem jöttél össze egy ilyen trógerrel.
Az ilyen suttyó ugyanezt eljátssza 2 gyerek és x év házasság után is. Gondolj arra, hogy ezt olcsón megúsztad.
A szakítás, főleg, ha megalázó és lezáratlan módon történik, különösen fáj. Az idő tényleg meggyógyít és találsz majd valakit, aki értékeli, hogy rajongasz érte. Ehhez türelem kell. Menj csak be dolgozni, eltereli a figyelmed. Tiltsd mindenhonnan és kerüld a platformokat, helyeket, ahol megfordulhat.
És igen, örülj, hogy vége, mi lett volna, ha évekig szivat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!