Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség. Valakinek valami tipp?
Kérlek, segítsetek, olyan reménytelen helyzetben vagyok...
Az a helyzet, hogy a munkahelyemen megismerkedtem egy sráccal, én 23 vagyok, ő 24.
Elkezdett velem piszkálódni, de mivel sok idő nem volt arra, hogy a másikkal ismerkedjek, mert nagyon hajtani kellett, ezért csak piszkálódtunk egymással mindig mosolyogva, meg pár szót beszélgettünk.
Felületesen megismertem, megtudtam a keresztnevét, melyik városban lakik, meg szeret pókerezni.
Aztán nekem lejárt a szerződésem, és elküldtek.
Ő végig szorított nekem, hogy hosszabbítsanak, de amikor megtudta, hogy elküldtek, ő is szomorú volt.
Utolsó előtti napon megtudtam egy közös ismerősünktől, hogy szerelmes belém, nekik mindig azt mondja, hogy a barátnője vagyok, meg rólam szokott áradozni, hogy milyen aranyos, jófej vagyok, stb.
Utolsó napon neki is adtam puszit, amikor elköszöntem tőle, és mondta, hogy a kedvemért regisztrál a face-ra, mert egy ilyen portálon sincs fenn, de hogy tartsuk a kapcsolatot, megteszi.
Meg fenn van a Pokerstars-on, azt mondta, ott pókerezünk.
Ott tudom a felhasználónevét, mégis ott hogy írhatnék neki?
Rá lehet keresni ott felhasználókra?
Segítsetek, mert ez a helyzet olyan reménytelen, és lehetetlen, csakis velem történhet meg...
Számomra az a furcsa,hogy nem volt telefonszámcsere,ha már egyszer annyira fontos vagy Neki.
Amúgy nekem is hajtani kellett,de számcserére azért volt idő... :-)))
Én nem vagyok az a rámenős fajta, hogy én kérjem el a számát, ha ő nem kéri el, akkor én nem merem, inkább beleőrülök a helyzetbe.
Nincs fenn közösségi portálon, a Pokerstars-on tudnám csak elérni.
De ott sem tudok rákeresni.
Segítség...
Sajnos ez így nagyon egyoldalú vonzalom...
Nyílvánvaló,hogy ez a forma az égvilágon nem akar tőled semmit.
Bocsi,ha nagyon lényegretörő voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!