Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Valaki valami tipp? Segítség!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki valami tipp? Segítség!

Figyelt kérdés

Igazából ki akarom adni magamból..

Volt egy férfi akivel ismerkedtünk. Megbeszéltük hogy egy pár vagyunk stb. Intim együttlétünk is volt. Ez így ment 4 hónapig. Beleszerettem,azt hittem megtaláltam életem szerelmét. Majd egyszer csak szó nélkül eltűnt. Nem szó szoros értelmében,csak szeptember óta,5-6 naponta keresett. Nem mondott semmit hogy miért,annyit hogy nem tud keresni. Én bekattantam és egészen tegnapig irkáltam,nem hagytam békén válaszoljon mi ez az egész. Amikor beszélünk miért hiteget stb. Miért nem szakít akkor,elkezdtem irkalni. De nem reagált soha semmire,csak amikor ő akart. Aztán kiderült,hogy egy nővel él,akit ismerek,mert egy régebbi falumba lakik ő is,egy utcában is laktunk ráadásul. Együtt élnek,ezek szerint 3 hónapja. De tagadta. Plusz a volt nőjét is tagadja,de 1 hónapja vele is jóba van. És tegnap este letiltott engem. Mert hogy ő nem viseli el tovább a regenyeim,holott 3 napja még azt mondta szeret,és talizunk egy hét múlva. Letiltott és azt mondta ,mert rá írtam máshol hogy soha nem old fel,meghalna ha felkene oldani engem. Tanuljak meg viselkedni,nem irkalni a hülyeséget. Mert úgyis keres ha tud. Elkezdtem neki könyörögni hogy oldjon fel,de ott is letiltott. És most nagyon rosszul érzem magam egyszerre vagyok rosszul,fáj és ideges.

ma 10:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
39%

Tanulj az esetből. Tipikus a történet, így nem nehéz.

Úgy tűnik egy jól kinéző, nők körében népszerű pasi dugogatott, mert arra nyilván jó az átlag nő is. Keress legközelebb a szintednek megfelelő férfit, és nem fog otthagyni, más, jobb nőkért.

ma 11:33
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem jobb nőként. Amint írtam,azt a nőt én ismerem,hiszen egy utcába laktunk. Az egy világi k...2 gyereke van 18 évesen,2 különböző apától de egyikkel sincs már együtt. Kint élnek az én barátommal 3hónapja Bécsben,a gyerekeit eldobta,a legkisebb 1 éves. Otthon neveli az anyja. Ő meg rodázni van kint a csaj a párom gondolom a strigoja. És hiába titkolják. Egy szobába raknak ki képet,egyezik minden. Szóval nem jobb nő,csak könnyűveru
ma 11:40
 13/17 anonim ***** válasza:
92%

"Elkezdtem neki könyörögni hogy oldjon fel,de ott is letiltott."

Nem akar tőled semmit. Miért könyörögsz? Ki ő? Az Isten? Nem kapsz tőle semmit, csak letilt, azaz se látni, se hallani nem akar.

Ideje, hogy olyat keress és találj, aki megbecsül.

ma 12:02
 14/17 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező semmi közöd hozzá, milyen nője van. Ez nem a te dolgod. Vele van, fogadd el. Neki ez kell.
ma 12:20
 15/17 anonim ***** válasza:
91%

Ez van akkor, amikor valaki sorbaáll a pofonért.

A normális értékrendű embereket bezzeg észre sem veszik... :)

ma 12:27
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Majd idővel jobb lesz. Nehogy könyörögj egy ilyen hazug trógernek.
ma 13:00
 17/17 anonim ***** válasza:

Te labilis vagy,ő meg egy féreg.

Nem hiànyzik ő az életedből,hidd el!

ma 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!