Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Lenne értelme?
Sziasztok!
Pár hónapja szakítottam a volt barátnőmmel, az oka egy kis gyerek volt. Tegnap fel oldottam és láttam a sztorijàba a picit. És irtózatosan hasonlít ràm! Kérdezzek rá tőle?
Volt apasági is de valamiért húzz oda a szívem! Nem zaklatjuk egymást de ő is megnézte amit ma ki tettem, de semmi több.
Magyarul, szakítottál vele, mert várandós lett a barátnőd?
Javaslom, hagyd őket békén.
Nincsenek együtt!
Nem jutott eszembe, csak fel oldottam és láttam a picit. És kissé meg is ijedtem! Az apukát viszont nem látom benne, sem a hölgyet! De lehet csak a sok stressz munka stb miatt. Köszönöm a válaszokat.
Írd már le a teljes sztorit, mert így érthetetlen!
Együtt voltatok és terhes lett? Vagy miből gondolod, hogy a tiéd? Vagy miért gondolod, hogy nem a tiéd, lett teszt csinálva?
Ha szakítottál vele és nem kerested, akkor az nem félrelépés a részéről!
A teszt eredményét láttad is, vagy csak mondta?
Ha láttad az eredményt és az szerint nem te vagy az apa, akkor valóban nem te vagy. Egy pici baba amúgy sem hasonlít még senkire, csak bebeszéled magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!