Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tegyek a gyermekem apjáért,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyek a gyermekem apjáért, hogy megtartsam, vagy nincs értelme?

Figyelt kérdés

csak mert úgy érzem nekem elég egy gyerek, fáraszt ha a gyerekem apja is az..

állandóan átlépi a határokat, mindig megállj-t kell "parancsolnom" ,valahogy úgy néz ki, mintha ezt igényelné, a folyamatos "vezetést", de engem halálra fáraszt ez a "játék".

pl későn jön haza sokszor, folyamatosan valami "fekete ügyletekbe" keveredik, állandóan nekem kell szólni, figyelmeztetni, hogy kockázatos, számoljon vele, van, hogy naív, olyanokkal barátkozik akikről messziről látom hogy mire mennek és nem megbízhatóak, még én "tanítgatom" hogy tartsa 3 lépést, ha hiányolom hogy tegyen már valamit értem, csak egy szavamba kerül, hogy mit, de addig eszébe nem jutna semmi, nem tudja mit akar, de bármi "okosat" mondanék, már ugrana.stb

most ott tartunk, hogy megint kezd vele elszaladni a ló, bajba is került, mert már nekem semmi de semmi kedvem nem volt már megint leülni beszélni vele, belefáradtam, azt csinál amit akar, lesz*rom üzemmódban vagyok.

én nem vagyok "vezető"típusú nő, nekem támasz kell, férfi kell.

a szerelem amúgy szép. de nem elég ide. erre rá is mehetünk. de nekem nincs energiám már őhozzá.

vagy becsüljem meg, szedjem össze magam és folyt. köv.?

2014. okt. 20. 22:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Az enyemet is folyton iranyitani kellett,csinalt butasagokat is. En elvaltam,de nem ez volt a jo döntes utolag belattuk mindketten. Ha ujrakezdhetnem nem igy csinalnam,nem jo egyedul lenni,massal sem volt nekem jobb. Valas utan volt egy hosszabb kapcsolatom,voltak randik is es rajottem egyik sem különb. Ha szereted es ö is titeket akkor ne add fel.Felnott ember hagyd tanulni a hibaibol,mar ha tud,nem a tied az összes gond. En is tulaggodtam,idegesitettem magam. De nem kell.
2014. okt. 20. 23:21
 2/12 anonim ***** válasza:
Én teljesen megértelek, kérdező. Egyrészt nincs támaszod, másrészt még van egy extra "kolonc" a nyakadon, akit ha elhanyagolsz, még nagyobb baj lesz belőle. Egyáltalán azt sem értem, hogy jutottatok el a gyerekvállalásig? Ez nem 5 perc alatt szokott kitörni az emberen.. Nekem is volt megbízhatatlan párom, és én is óvónéninek éreztem magam mellette. Folyton figyelnem kellett, nehogy hibázzon.. évek teltek el, és ő csak egyre jobban rám támaszkodott, semmi javulást nem mutatott. Én egyébként "vezető" típus vagyok, de a kapcsolat számomra egyenrangú felekből kell, hogy álljon. Nem nevelni akarom a párom, arra ott az anyja, és ha arra van szükségem, szülök és nevelem a saját gyerekem. Egy társtól mást vár az ember. Ő gyereket akart, de el sem tudtam képzelni őt apaként. Én kiléptem a kapcsolatból. Ha gyerekem is van tőle, valószínűleg még hamarabb lépek, mert akkor már nem csak rólam van szó, hanem a kicsiről is.
2014. okt. 20. 23:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Vedd magad takarékra ha elfáradtál. Próbáld meg kívülről figyelni a párodat, a viselkedését, a rólatok való törődését. Szállj le róla, ne kérd számon csak várj. Addig is figyelj inkább magadra és a gyerekre fordíts több energiát. Ha belekeveredett valamibe, majd ügyesen megtanul kikeveredni. Minden megoldódik magától csak ne siettesd a dogokat. Előbb utóbb elnyeri méltó helyét a családban, vagy azon kívül.
2014. okt. 21. 00:03
 4/12 anonim ***** válasza:

Én már régen megmondtam volna neki, hogy vagy megváltozik, vagy elköltözünk a gyerekkel!

Fekete ügyletbe keveredik? És ha lecsukják? Milyen apaminta lesz a kicsinek? Akkor majd hol lesz a szép szerelem, mikor majd mehetsz látogatni a sittre? Gyerek mellett ilyet éppeszű ember nem csinál. Lehetsz vele akármilyen elnéző, úgy nem fog változni, ha ezeket hagyod neki. Viselkednek így a cigányok, igen. És azok gyerekei is ezt látják viszont. Én a helyedben biztosan megmondanám, hogy vagy befejezi, keres normális állást, normális haverokat, és ugyanúgy fogunk élni szépen mint a normális emberek. A gyereket ki védi meg ha a fekete ügyletek után, ha rátok törik az ajtót holmi verőlegények? Te mikor fogsz besokallni kérdező? Amint megtudtam volna, hogy a férjem bűnöző, azonnal léptem volna le és adtam volna be a válókeresetet. Ez nem normális.

2014. okt. 21. 02:11
 5/12 anonim ***** válasza:
Hasonló az enyém is,és úgy tapasztalom,hogy a legtöbb ilyen.Mint egy nagy gyerek akiket irányítani kell.Én is el akartam hagyni már százszor,de egyik sem különb.
2014. okt. 21. 07:49
 6/12 anonim ***** válasza:
En megertem a problemat, en sem birnam, de ilyenkor felmerul bennem, h most valtozott meg?? Mikor osszejottetek es ugy erezted o legyen a gyereked apja, akkor meg okos volt, tamogato es hatarozott csak hipp-hopp megvaltozott?
2014. okt. 21. 07:49
 7/12 anonim ***** válasza:

Kiragadod a kormanyt a kezebol es csodalkozol hogy te vezetsz.

Hagyd ot hagy essen el es tanuljon a hibajabol

Hagy legyen ferfi csaladfo a vezeto ezt tanulnia kell.

Ha rajta hagyod a potkereket soha nem fog biciglizni.

2014. okt. 21. 10:02
 8/12 A kérdező kommentje:

eddig is ilyen volt, csak nem gondoltam, hogy én változok meg, és nem fog tetszeni

jól elvoltunk, olyan szabadságos szerelmes érzésem volt, hogy miénk a világ.

lehet a baba változtatott meg, sokkal felelősségteljesebb, következetesebb lettem és rájöttem, hogy nem segítség a párom, én sem vagyok egy határozott céltudatos karrierista, magyarán egyformák vagyunk, de úgy érzem ezzel egymást csak kioltjuk.

neki erős nő kell, nekem meg erős férfi.

nem haladunk egyről a kettőre és szeretnék még egy babát, de tőle ezt nem tudom bevállalni, mert ha úgy adódna, egyedül elbodogulni kettővel már nagyon kérdőjeles lenne.

jelenleg eljárás is van ellene, valóban átmentem már korábban csendes megfigyelőbe, nem avatkoztam semmibe bele.

de bezzeg a szavai filmbeillő gyönyörűségek...

tervezget, elegáns esküvőt akar, még egy babát, mi vagyunk az élete, stb

én nem tudom hol él ő..

2014. okt. 21. 10:47
 9/12 anonim ***** válasza:
A fekete ügyleteket kivéve mintha az én páromról írnál...
2014. okt. 21. 13:16
 10/12 anonim ***** válasza:
Volt egy exem, hálistennek csak ex, hasonló volt (a fekete dolgokat leszámítva). Szakítottam, mert úgy éreztem, teljesen elszív. Szakítottam, mert nekem férfi kellett, nem óriásbébi. Abszolút megértelek. Hálisten nekem ő csak párkapcsolat volt, nem házasság, főleg nem gyerekkel.
2014. okt. 22. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!