Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyek a gyermekem apjáért, hogy megtartsam, vagy nincs értelme?
csak mert úgy érzem nekem elég egy gyerek, fáraszt ha a gyerekem apja is az..
állandóan átlépi a határokat, mindig megállj-t kell "parancsolnom" ,valahogy úgy néz ki, mintha ezt igényelné, a folyamatos "vezetést", de engem halálra fáraszt ez a "játék".
pl későn jön haza sokszor, folyamatosan valami "fekete ügyletekbe" keveredik, állandóan nekem kell szólni, figyelmeztetni, hogy kockázatos, számoljon vele, van, hogy naív, olyanokkal barátkozik akikről messziről látom hogy mire mennek és nem megbízhatóak, még én "tanítgatom" hogy tartsa 3 lépést, ha hiányolom hogy tegyen már valamit értem, csak egy szavamba kerül, hogy mit, de addig eszébe nem jutna semmi, nem tudja mit akar, de bármi "okosat" mondanék, már ugrana.stb
most ott tartunk, hogy megint kezd vele elszaladni a ló, bajba is került, mert már nekem semmi de semmi kedvem nem volt már megint leülni beszélni vele, belefáradtam, azt csinál amit akar, lesz*rom üzemmódban vagyok.
én nem vagyok "vezető"típusú nő, nekem támasz kell, férfi kell.
a szerelem amúgy szép. de nem elég ide. erre rá is mehetünk. de nekem nincs energiám már őhozzá.
vagy becsüljem meg, szedjem össze magam és folyt. köv.?
Én már régen megmondtam volna neki, hogy vagy megváltozik, vagy elköltözünk a gyerekkel!
Fekete ügyletbe keveredik? És ha lecsukják? Milyen apaminta lesz a kicsinek? Akkor majd hol lesz a szép szerelem, mikor majd mehetsz látogatni a sittre? Gyerek mellett ilyet éppeszű ember nem csinál. Lehetsz vele akármilyen elnéző, úgy nem fog változni, ha ezeket hagyod neki. Viselkednek így a cigányok, igen. És azok gyerekei is ezt látják viszont. Én a helyedben biztosan megmondanám, hogy vagy befejezi, keres normális állást, normális haverokat, és ugyanúgy fogunk élni szépen mint a normális emberek. A gyereket ki védi meg ha a fekete ügyletek után, ha rátok törik az ajtót holmi verőlegények? Te mikor fogsz besokallni kérdező? Amint megtudtam volna, hogy a férjem bűnöző, azonnal léptem volna le és adtam volna be a válókeresetet. Ez nem normális.
Kiragadod a kormanyt a kezebol es csodalkozol hogy te vezetsz.
Hagyd ot hagy essen el es tanuljon a hibajabol
Hagy legyen ferfi csaladfo a vezeto ezt tanulnia kell.
Ha rajta hagyod a potkereket soha nem fog biciglizni.
eddig is ilyen volt, csak nem gondoltam, hogy én változok meg, és nem fog tetszeni
jól elvoltunk, olyan szabadságos szerelmes érzésem volt, hogy miénk a világ.
lehet a baba változtatott meg, sokkal felelősségteljesebb, következetesebb lettem és rájöttem, hogy nem segítség a párom, én sem vagyok egy határozott céltudatos karrierista, magyarán egyformák vagyunk, de úgy érzem ezzel egymást csak kioltjuk.
neki erős nő kell, nekem meg erős férfi.
nem haladunk egyről a kettőre és szeretnék még egy babát, de tőle ezt nem tudom bevállalni, mert ha úgy adódna, egyedül elbodogulni kettővel már nagyon kérdőjeles lenne.
jelenleg eljárás is van ellene, valóban átmentem már korábban csendes megfigyelőbe, nem avatkoztam semmibe bele.
de bezzeg a szavai filmbeillő gyönyörűségek...
tervezget, elegáns esküvőt akar, még egy babát, mi vagyunk az élete, stb
én nem tudom hol él ő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!