Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek a kapcsolatnak így nem sok értelme van, ugye?
Nem kell eltartania, többet keresek, mint ő.
Sajnos nem olyan munkát végez, amit a végzettsége indokolna. Amit csinál, ahhoz nem kell 2 diploma, elég lenne hozzá az érettségi. Csak fél felmondani, mert hátha nem talál jobb munkát. Nagyon kihasználják.
19:13
Ha rendesen elolvasod a Kérdező bevezetőjét, akkor láthatod, hogy ő is dolgozik..
Kérdező! Amikor még nem éltetek együtt, akkor hogy oldotta meg a barátod, hogy találkozzatok? Vagy akkor még nem dolgozott ilyen sokat?
Valami nagyobb dolog miatt (lakásra gyűjtés például) kezdett el sokkal többet dolgozni?
Kicsit rossz szájízem van, ha ilyet olvasok, nekem is vetett már végett kapcsolatomnak a munkamánia, csak ott én voltam a hunyó, aki állandóan csak dolgozott.
Sajna én akkor kezdtem el értékelni a barátomat, hogy mennyi ideig várt rám türelmesen, hogy majd szánok rá időt, amikor elhagyott.
A barátod vállalkozó? Mert munkahelyen ez nem tűnik éppen törvényes munkaidőnek (na nem mintha nem hallanák ilyet, hogy csak papíron 8 óra a 8 óra). Mivel foglalkozik? Nem tud kicsit visszább venni?
19:21-es vagyok.
Közben érkezett a válaszod, amíg írtam, így vedd tárgytalannak a kérdéseim nagy részét.
Az elég nagy gond, hogy ennyire kihasználják és ezek szerint nem is fizetik meg nagyon.
Ki tudnátok jönni a te fizetésedből, ha ezt ott hagyja és esetleg csak később talál jobb munkahelyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!