Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek a kapcsolatnak így nem sok értelme van, ugye?
Erdekes a kerdes, hogy van-e ertelme a kapcsolatnak. Szerintem addig van ugyanis ertelme, ami te ertelmet latod.
En pl. szinte alig latom a ferjem, ö mindig delutan dolgozik, en majdnem mindig delelött ( vagyis a napközben). Mostanaban szabanapunk sincs együtt, de amikor meg mashol dolgoztam, akkor mindig a vasarnap volt a közös napunk. Olyankor mindig valamit csinaltunk amihez mind a kettönknel kedve volt, kirandultunk, strandoltunk, programot szerveztünk. Ha meg csak itthon volt punnyadni kedvünk akkor azt. Most mivel nem egy napra esik a szabadunk ( sajnos nem lehet összeszervezni), igy ha pl. ö szabad en repülök haza a munkabol, vagy mikor en vagyok az együtt vagyunk egesz delelött. Mi különösen tudjuk ertekelni az együtt töltött idöt. Hozza kell tenni azonban, hogy mi nem ismerjük maskent. Soha nem eltünk ugy mint mas parok hogy delutan ötkor hazamegyek, es együtt vagyunk. Masreszt az igazsaghoz hozzatartozik az is, hogy mi szezonalisan dolgozunk, tehat az evnek van x hete amikor vagy folyamatosan együtt vagyunk, vagy többet latom öt.
Ettöl függetlenül van, hogy nehez. En ilyenkor arra szoktam gondolni, hogy ki kell birni, es ott a jutalom ( a szezon közi idöszak). Ha szereted es vele akarsz maradni, akkor ö keressen masik melot, te meg gondolj arra, h most rossz, de jobb lesz. Es a vasarnap legyen a ti különleges napotok, ami csak rolatok szol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!