Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ember az ilyen? Van értelme ilyen emberrel házasságban maradni? Van erre mentség?
"ki mit szakít, olyat szagol"
ám mire gyűjt a teremtés koronája a háztartás közös bevételéből?
nincs
de most komolyan ki az a barom aki nem ad pénzt arra hogy a saját gyerekének legyen mit ennie csak mert ő gyűjt valamire ?komolyan olyan nagy dolog pár ezer forintot költeni a saját gyerekére
Nekem is az a felfogásom, hogy a házasság szentség és nem akarok elválni, próbáltam az egyéb gondjainkat megoldani, de képtelenség vele szót érteni. :(
Megbeszéltük, hogy gyűjt erre a dologra, mert fontos és értem, hogy nem akarja elkölteni, pont ezért visszapótoltam volna neki, amikor jön pénz, így felfoghatatlan nekem, hogy nem adott a saját gyereke ételére!
hogy micsoda?
Hazassagon belul minden jovedelem kozos. Nincs olyan hogy a te penzed vagy az enyem.
Nem ilyen volt, amikor hozzámentem!
Mindketten beadunk a közösbe, csak ő másodállást vállalt, hogy gyűjthessen erre a fontos dologra. Megadtam volna, nem értem, miért ilyen. Teljesen kiábrádultam belőle! Egy világ dőlt össze bennem! Ezért is merült fel a válás gondolata! Hogy lehet egy ilyen ember a férjem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!