Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyek bármit a nőért, ha úgy érzem nincs értelme az anyagiak miatt?
Köszönöm a válaszokat.
4. Úgy gondolod az önbecsülés a pénzzel jön?
Szerintem amelyik normális nő normális férfit keres, az nem elsősorban a férfi aktuális helyzetét nézi. Nem tudom hány éves vagy és mit dolgozol, de a lehetőség mindig ott van a fejlődésre. Inkább legyél szegény és törekvő, határozottsággal és célokkal.
Én például jobban örülnék, ha a barátomnak kevesebb pénze lenne, de inkább velem foglalkozna többet és jól éreznénk magunkat együtt, minthogy heti 6 napban kikészítsék a munkahelyén.
25 éves vagyok, hogy ez most fiatalnak számít-e relativ. :)
Céljaim vannak, törekszem is érte, fotózással foglalkozom, mindig próbálok beszerezni új kellékeket hozzá és tanulok/olvasok a témában.
Csak úgy gondolom, hogy ebben a mai internetes(egy ismert közösségi oldalra gondolok) képmutató világban ez kevés.
Bocsáss meg, de még egy árva szót sem váltottál a nőszeméllyel? Beszélgess vele, könnyen kiderülhet, h a szép külső (feltételezem), nem mindig takar belbecst is.
Mit tegyél? Vedd fel vele a kapcsolatot, és beszélgessetek.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!