Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha még 2 év után is le vagyok tiltva az exemnél?
Figyelt kérdés
2024. jan. 25. 20:59
41/65 anonim válasza:
És megszűnt vagy változott az ok ami miatt szakítottatok? Mert ha nem szűnt meg akkor úgyis mindegy, keress olyat akivel összeilletek.
42/65 A kérdező kommentje:
A lényeg az hogy ezt az egész szakítást ő akarta, viszont nekem kellett kimondanom hogy vége. Ez úgy nézett ki hogy az utolsó pár hétben már mindent elkövetett annak érdekében, hogy teljesen megutáltassa magát velem és hogy az agyamra menjen. Sajnos működött a terve és egy gyenge pillanatomban kimondtam hogy végeztünk. Még aznap megbántam, próbáltam vele megbeszélni de teljesen hátat fordított nekem. Hallani sem akart többi arról a szóról hogy "mi". Gondolom alig várta... csak én éppen idegroncs vagyok már második éve.
2024. jan. 28. 23:03
44/65 anonim válasza:
Ezért tartanak a férfiak a nőktől. N
47/65 anonim válasza:
46 os vàlaszolótól kérdem,Hol írta hogy pasi? Én nem látom sehol hogy kiderült volna.
48/65 A kérdező kommentje:
Én a nő vagyok... közel 2 évig voltunk együtt.
2024. jan. 29. 07:39
49/65 anonim válasza:
Én ugyanezt éltem át, viszont én vagyok a srác aki tiltotta a csajt,csak nekünk 9 év után alakult így.Sok jót ne várj ettől az egésztől,szerintem keresd tovább a párod mert az a srác már nem akar semmit tőled.
50/65 anonim válasza:
valami 626 nevű válaszol írt privit, hogy tiltott e az exem? Tiltott már exem, 3 napra, utána feloldott. Nem szeretnék priviben írogatni itt, ha akarsz valamit 626, írj nyilvános választ, gondolom hasznosak a meglátásaid a kérdezőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!