Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit jelent ha még 2 év után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha még 2 év után is le vagyok tiltva az exemnél?

Figyelt kérdés

2024. jan. 25. 20:59
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 A kérdező kommentje:
Nehéz megmondani..
2024. jan. 28. 14:12
 32/65 anonim ***** válasza:
46%

No offense, de nem nagyon van életed ha ilyenekre van időd, méghozzá 2 éven át.

Ahelyett hogy itt megy a fingreszelés, hogy vajon miért miért miért blabla kit érdekel a múlt ... úgysem tudsz változtatni rajta - ahelyett járj el barátokkal ide oda, mozogj.

2024. jan. 28. 15:16
 33/65 anonim ***** válasza:
67%
Azért nem tudod elfelejteni, mert nem is akarod. 2 éve az sem érdekli, hogy élsz e még egyáltalán. Kérj segítseget szakembertől, mert ez már nem normális
2024. jan. 28. 15:42
 34/65 anonim ***** válasza:
100%

Elváltak a szülei az exednek?

Az egy komoly trauma és esetleg még a családalapításban is megakadályozhatja .

2024. jan. 28. 16:02
 35/65 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyen hogy letiltott az első szerelmem és nem állt velem szóba, utána 2 év múlva kiderült hogy anno hozzám közel álló valakik akiknek hitt azt mondták megcsalom. Ezért volt. Utána akart még békülni mikor kiderült hogy téves alapon haragudott. De nekem már lett más addigra, viszont nagyon nehéz volt eleinte feldolgozni mert végképp nem értettem 2 évig mi baja. Főleg az elején volt rossz, sokáig rá se bírtam nézni másra, éreztem hogy valami nem oké dolog van, és folyton gondolkodtam mi baja lehet, visszapörgettem az eseményeket.
2024. jan. 28. 17:35
 36/65 anonim ***** válasza:
51%
Talán anno nem úgy áltál a dolgokhoz ahogyan kellett volna.Én azt látom és szerintem ő is azt látja hogy nem tudod mit akarsz,azt se tudod mit miért csinálsz.Lehet hogy ezzel is segített neked dönteni...döntött helyetted is ha már te nem tudtál ki tudja mióta.
2024. jan. 28. 21:11
 37/65 anonim ***** válasza:
100%
36 ezt mire írtad?
2024. jan. 28. 21:15
 38/65 anonim ***** válasza:
40%
36 os vagyok.Hát a kérdező válaszait visszanézve azt se tudja milyen bolygón van,arra írtam.Nem tudja miért van tiltva 2 éve,azt is nehéz megmondani miért mentek szét,ismerkedni nem akar,elengedni sem akarja.Ezt most így hogy? Ha annyira fontos neki keresse akkor fel személyesen aztán kérdezősködjön ott.Ha meg nem olyan fontos akkor meg mit sír? Ezt nem értem...
2024. jan. 28. 21:23
 39/65 anonim ***** válasza:
51%
38 Aha értem, köszi :)
2024. jan. 28. 21:34
 40/65 A kérdező kommentje:
Mi az hogy azt se tudom melyik bolygón vagyok? Most miért kell sértegetni? Pontosan tudom miért szakítottunk, csupán nem akartam megosztani mert a kérdést tekintve nem lényeges!
2024. jan. 28. 22:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!