Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveszthetem emiatt az esélye az exemnél?
“ Exemmel tíz hónap után újra beszélünk, találkozunk, én elmondtam, hogy még szeretem, de ő határozottan elutasított. Azt mondta, csak mint barát kellek neki”
= vége
"Exemmel tíz hónap után újra beszélünk, találkozunk, én elmondtam, hogy még szeretem, de ő határozottan elutasított."
Korrekt volt, megmondta, hogy nincs esélyed.
"Mégis naponta ír, küldözget képet, nem csábítót, csak hogy mit csinál, merre jár, ilyesmi."
Mint embert bír, sokáig együtt voltatok, nehéz megszokni nélküled lelkileg talán.
De ez csakis azért van, mert tartjátok a kapcsolatot miközben exek vagytok.
"Mert mi van, ha két hét múlva mégis azt mondja, hogy próbáljuk meg, és kiderülne, hogy én voltam mással és akkor mondhatja azt, hogy nem is volt nekem fontos, mert nem tudtam rá várni."
Mert te azt hiszed, hogy mással nem szexel? :DDD
Még ha nem is lenne ez a feltételezés igaz, akkor sem várható el, hogy rá várj.
Ő megmondta, hogy már nem kellesz és annak, hogy vége nyomós oka van.
Mint pl elmúlt a szerelem, sok vita, különböző tervek és az elsőt nem lehet helyrehozni, a többit is csak úgy, hogy mindketten akarjátok!
Ez egyoldalú és épp ezért ebből semmi nem lesz.
Le kéne róla válni örökre, mert soha nem fogsz új szerelemre találni, ha ő rá vársz.
Le leszek pontozva, de ha esetleg az egyik csetelés alkalmával megírnád neki, hogy alakul valami valaki mással, (még mielőtt lefekszetek) lehet, hogy elkezdene teperni, és egyből újra átgondolná, hogy tényleg nem akar-e semmit. (A nőkben is megvan a vadászösztön, ezt nőként mondom).
Egyébként talonban tart, és növeled az egóját, nem fair részéről, hogy "esetleg néhány év múlva összejöhettek".
"Exemmel tíz hónap után újra beszélünk, találkozunk, én elmondtam, hogy még szeretem, de ő határozottan elutasított."
Minimum tíz hónapja (nem tudom mennyi ideje vége) más nőkkel létesít szexuális kapcsolatot!!!
És te ő rá vársz???
Talonban tarthat, egyetértek az utolsóval, jó leszel szexre és lehet érzelmileg nincs a toppon, jó leszel neki lelkiszemétládának is!
Tényleg ilyen pasi miatt nem éled az életedet?
Letiltani, nem törődni vele többet lenne a legkézenfekvőbb, legpraktikusabb megoldás számodra! Mert ha nem teszed ő vagy kihasználna bármely szinten, vagy figyelembe se venne. Megéri rá várni? Egyértelműen NEM!
De ha azt mondta csak barátnak kellesz neki, de te még érzel iránta, akkor ez még mint barátság se fog müködni, mert te többet érzel ő iránta.
De ő nem érez úgy te irántad.
Szóval enged el.
És kezdj új életett mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!