Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveszthetem emiatt az esélye az exemnél?
Figyelt kérdés
Exemmel tíz hónap után újra beszélünk, találkozunk, én elmondtam, hogy még szeretem, de ő határozottan elutasított. Azt mondta, csak mint barát kellek neki, de ki tudja, talán pár év múlva újra összejövünk, ezt nem zárja ki. Mégis naponta ír, küldözget képet, nem csábítót, csak hogy mit csinál, merre jár, ilyesmi. Nekem most lenne lehetőségem egy szexkapcsolatra, de félek emiatt elveszthetem. Mert mi van, ha két hét múlva mégis azt mondja, hogy próbáljuk meg, és kiderülne, hogy én voltam mással és akkor mondhatja azt, hogy nem is volt nekem fontos, mert nem tudtam rá várni. Hazudni meg nem akarok neki. Nyolc évig voltunk együtt, én szakítottam vele, de már ő sem akarta folytatni tavaly. 31 F2023. jan. 20. 18:37
11/11 anonim válasza:
Nem, mert más nőket kefel egybafove.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!