Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rá merjek kérdezni az exemnél, hogy van-e valakije?
Egy éve szakítottunk és nagyon sokat szenvedtem miatta. Mindketten követtünk el hibákat, de tudtunk volna rajta javítani. Én szakítottam, de megbántam a szakítást. Egyáltalán nem is beszéltünk azóta. Tegnap rám írt az exem, hogy hogy vagyok és mi történt velem az elmúlt egy évben. Elindult a chatelés, de nem tudom miért írt rám. Reménykedem, hogy én is hiányzom neki és emiatt írt, de félek bevallani, hogy még mindig szeretem és félek rákérdezni, hogy van-e valakije. Nagyon szeretném újrakezdeni, de tartok tőle, hogy ő nem is akar tőlem semmit vagy már van barátnője. Akkor pedig csak leégetem magam. Mit tegyek?
23l
"Akkor pedig csak leégetem magam" amíg ez a legynagyobb félelemd, inkább ne kérdezd meg... hogy lehetsz ennyire komolytalan?
Ha úgy gondolod, hogy adnál még egy esélyt kettőtöknek, akkor hívjad el egy kávéra. Személyesen kérdezd meg, hogy mi van vele, van-e valakije, újrakezdené-e veled.
De akkor miért írt rám, ha semmit se akar?"
szexet.. téged ismer már így easy !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!