Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be kellene ENNYIVEL érnem három hónap után? Rá kellene kérdeznem?
Igazából kicsit gyanakvó vagyok a barátommal szemben mert olyan kapcsolatban volt előttem egy évig ahol azért szakított mert a barátnőjébe nem volt szerelmes. És nem tartom ezt szép dolognak mert az a lány meg teljesen beleszeretett...
Most én is ott tartok hogy szerelmes lettem belé de annyira hogy el is veszítsem a realitás érzékemet, nem merek. Mert lehet hogy csak bebeszélem magamnak de úgy érzem belém sem az. A legromantikusabb kifejezések amiket eddig kaptam: "számítasz nekem" és az "örülök h vagy nekem" voltak.
Egyszer-kétszer tudunk találkozni egy héten és ha küldök neki szivecskéket kedveskedésből akkor azt nem viszonozza... Nem mondta még azt sem hogy szeret.
Amúgy figyelmes, elmond mindent, naponta ír, fizikálisan is megvan minden ha találkozunk.
De nem tudom hogy szerelmes-e belém és nem értem hogy ha az akkor miért nem mondja. És amikor ezt érzem akkor legszívesebben menekülnék...
3 hónap után ez jogos vagy várnom kellene még ünnepek utánig ezzel? Szilveszter után már 4 hónapja leszünk együtt.
Vegyél vissza, ne fuss ennyire utána, ne nyomulj ennyire. Nem rosszallásból mondom, de érzelmileg nagyon könnyű préda vagy. Sz..rd le, ne keresd, legyél vele kissé távolságtartó, és mellőzd annak kimutatását, hogy gyakorlatilag a tenyeréből eszel, akármennyit is csinál! Egye csak őt a kétség, hogy most hányadán álltok, keressen ő, add meg neki a lehetőséget, hogy tépelődjön, hogy elrontott-e valamit, kell-e ő neked stb... Mi a fene lenne vonzó egy nőn, aki 3 hónap után gyakorlatilag függővé vált?! A legrosszabb esetben kibukik a dolog, hogy miként is viszonyul hozzád, és akkor legalább nem kell egy évet várnod neked is, hogy lapátra tegyen a langyos állóvíz miatt. Legjobb esetben meg lázba jön, hogy meghódítson.
Hidd el, tapasztalatból mondom!
Szerintem igazad van. Ha beléd tudna szeretni már rég szerelmes lenne és ezt éreztetné is. Ha szerelmes lenne, éreznéd, semmi kétséged nem lenne afelől, hogy szeret-e vagy sem, nem kéne ezen gondolkodnod.
Én másfél évet csesztem el az életemből egy ilyen emberre. Abszolút nem érte meg. Most már egy olyan emberrel vagyok aki imád, szeret, én vagyok a mindene. A legeslegelejétől fogva. Érzem és tudom, soha eszembe sem jutott elgondolkodni, hogy vajon szerelmes-e belém, mert egyszerűen tudom.
Szerintem a szíved mélyén te is tudod, hogy mi a helyzet és mit kell tenned. Teljesen megértem, hogy rosszul esik. Ha a többi kommentelőre hallgatsz, akkor valószínűleg bennragadsz hosszabb-rövidebb időre, egy átlagos, semmitmondó, langyos víz kapcsolatba. Nem hiszem, hogy ezt szeretnéd. 25/N
Vegyél vissza kicsit, ne húzd fel magad! Csak érezd vele jól!!!!!
Töröld ki ezeket a rossz gondolatokat,most azonnal az agyadból!
Majd együtt töltitek az ünnepeket, buliztok egyet szilveszterkor és minden rendben lesz :) Ha utána sem nyugszol meg,akkor rákérdezel, DE MOST NE. Még van idő bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!