Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hány hét/hónap után jöttél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány hét/hónap után jöttél rá, hogy nem kellett volna szakítanod?

Figyelt kérdés
Mennyi idő után bántad meg és kerested, meg hogy kezdjétek újra? Közben beszéltetek, amíg külön voltatok? Minek a "hatására" kezdett el hiányozni?
2015. nov. 17. 10:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Soha. Nem alazkodom meg.
2015. nov. 17. 10:19
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Nem volt még ilyen, nem szoktam poénból szakítani, ha vége, akkor vége.
2015. nov. 17. 10:20
 3/11 anonim ***** válasza:
1-essel értek egyet.
2015. nov. 17. 10:30
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt még ilyenben részem. Volt már, hogy engem kerestek fel, de akkor nem hagytam teret nagyon a kibontakozásra, nem tudom, hogy csak simán érdeklődtek a hogylétem felől, vagy szándékuk is volt vele.

De ha én szakítok, akkor az olyan fix, mint az, hogy most az oldalon feltett kérdésedre válaszolok. Nem változtatom meg utólag, mert nem egy hirtelen hangulat kérdése volt, hanem hosszas várakozás, megfontolás, meggondolás kérdése. Szóval csak úgy játékból nem szakítottam soha, így meg sem bántam még a dolgot. És idővel meg a maradék érzelem is elmúlik, ha ritkán vagy egyáltalán nem beszélünk. A másik fél részéről is.

2015. nov. 17. 10:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem jártam még így.
2015. nov. 17. 10:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Eszem ágában nem volt újrakezdeni azt, ami nyilvánvalóan nem működött valami miatt.
2015. nov. 17. 10:34
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 1- es és 3-as: csak a megalázkodás miatt? Vagyis, volt olyan, hogy újrakezdted volna, de ha már egyszer kimondtad akkor nem akartad hülyének nézetni magad azzal, ha újra akarod kezdeni? Így kell érteni?
2015. nov. 17. 10:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Ugyanabba a szarba nem lépünk kétszer.
2015. nov. 17. 10:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Én mondjuk el tudok képzelni olyan helyzetet, ahol meggondolom magam, de... akkor meg én vétettem nagyobbat, nem ő, mert a másik fél ezt játszadozásnak vélheti, ami nem fair vele szemben. Ez az oka annak, hogy hacsak nem teljesen egyértelmű, nehezen is szakítok, mert a döntésemnek véglegesnek kell(ene) lennie.
2015. nov. 17. 11:01
 10/11 anonim ***** válasza:

Szegény jagu...,pedig olyan cuki célzásokat tesz neked mostanában.:p

2015. nov. 17. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!