Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik,most benneteket kérdeznélek,ez milyen viselkedés?
Kb 5 hete szakítottunk a párommal.
Sokat veszekedtünk,de szakítás után is sokat beszéltük,mondta hogy nagyon szeret, találjunk megoldást,hogy helyre hozzuk.
Ez ment egy hétig,aztán hirtelen átváltott,azt mondta nem szeret,legyen végleg vége,nem keresett,ha írtam nem olvasta.
Aztán már nem is kerestem.
6 napig .
Néhány napja írt, válaszoltam,elkezdtünk beszélgetni és én ajánlottam hogy találkozzunk.
Ma egész déltől mostanáig együtt voltunk, dumáltunk,elmondta hogy szeret és mindent direkt csak azért csinált,mert azt akarta hogy megharagudjak rá és könnyebb legyen nekem is a szakítás,hogy ne szenvedjek.
De nem tud tovább parancsolni a szívének,szeret.Nem értem miért tett ilyet.
Miért kellett ilyeneket mondania nekem,miközben én éreztem hogy szeret és anyukája is mondta hogy rettentően szenved,le van fogyva,otthon ül mindig,és már anyukája szólt az én anyukámnak, hogy valamit tegyenek kettőnkért,mert ez így nem mehet.
Mégis azt hajtotta hogy nem szeret ,nem akar már engem.
És most pedig ez.
Miért tesz ilyet egy 33 éves férfi ?
Mire volt jó ez ?
Szeretem,de most össze vagyok zavarodva,úgy érzem nem tudnék bízni már benne,pedig tudom nem tett semmit, mégis fura az egész ,hogy direkt tett dolgokat hogy én megharagudjak és könnyebben el tudjam felejteni.
3-as,nagyon nagyon jó volt minden,a veszekedés inkább amiatt volt hogy állandóan egymáson lógtunk,főleg ugye korona időben nem mentünk kb sehova csak itthon ültünk.
Mindig nagyon jó volt hozzám,egyszerűen ragyogtam mellette és ez szakítás után is így volt aztán jött ez a dolog...most így hogy aludtam rá egyet az jutott még eszembe hogy lehet tényleg azt akarta hogy nekem ne fájjon,mert tudta mennyire szenvedek mert ő lépett ki a kapcsolatból...de akkor is fáj hogy direkt csinálta,mert így kb minden dolgot amit mondott megkèrdőjelezek magamban,pedig feltétlen bizalom és szeretet volt köztünk.
Ma azt mondta délután találkozunk,eljön,abba sem vagyok biztos hogy eljön.
Sőt a tegnapi találkozó előtt is végig izgultam,hogy vajon tényleg eljön e
Megmondom őszíntèn èn ebben nem hiszek. Szerintem valami más van a háttèrben. Aki szeret, az nem szakít. Legalábbis nem így.
Kicsit olyan, mintha szabad akart volna lenni, hogy ismerkedhessen, aztán hogy nem jött annyira össze, jött ezzel a maszlaggal, hogy csak azèrt mondta hogy...
Persze lehet más oka is, csak akkor még komoly gondok vannak fejben. Nem is tudom melyik a jobb vagy rosszabb.
5-ös,szerintem önző egy kicsit.
Ha nem is éppen ismerkedni akart,amit nem tudhatok,akkor is inkább arra gondolok,amit a szavaiból is kivettem,hogy börtönbe érezte magát és most menni akar élni bulizni amit az elmúlt 3 hónapban nem csináltunk.
Nem mondta,hogy béküljünk ki, ő csak elmondta hogy nagyon szeret és ez és ez történt
Nem tudom elképzelni róla,hogy hazudna.
Mert végig éreztem hogy valami nem OK azzal kapcsolatban,amit mond.
Ismerem nagyon jól,néha már abból tudom mit hogyan gondol,hogy hova teszi a pontot vagy éppen hány pontot tesz a mondat végére.
Ès a bulizáshoz mièrt kell szakítani?
Akkor meg mit akar? Elmondta hogy szeret, aztán ennyi? Ez még olyan gáz, hogy húzhatja előtted a mèzes madzagot.
El kellene dönteni mi legyen. Ha nem akarja folytatni, akkor meg ne írogasson, hagyja, hogy te is lezárd magadban.
7-es, kapuzárási pánik...de ezt csak én gondolom.
Láttad írtam,hogy nem bízok benne.
Szóval most várom ma mit mond,mire jutunk.
"7-es, kapuzárási pánik...de ezt csak én gondolom."
Ezt te se gondolod komolyan...
Csak magadat ámítod ezzel.
Mindenesetre ne hagyd magad hülyíteni. Ma úgy beszèlj vele, hogy jussatok dűlőre. Talomban ne tartogasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!