Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » .31 hetes terhes vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bernadett20 kérdése:

.31 hetes terhes vagyok és most hagyott el a párom. Azzal az indokkal hogy elege lett a viselkedésemböl. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pedig csak oda figyelésre, törődésre vágytam annyit kértem mert szügségem van/ volt rá.

Biztos hogy roszabb lett a termésgetem most és idegesebb vagy másabb voltam és gxakran vitatkoztunk de nem tudom meg érteni, hogy tényleg e miaat küldött volna el?

Mkt tegyek?

Várjak rá?

Vissza fogad?

2020. ápr. 12. 08:44
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
81%
És miért akarod hogy visszafogadjon valaki aki kifogások miatt dobott terhesen?
2020. ápr. 12. 08:49
 2/30 anonim ***** válasza:
72%
Ha képes volt most elhagyni, eleve nem lehetett túl jó a kapcsolat, maximum nem akartál ezzel szembenézni, a többi csak kifogás.
2020. ápr. 12. 08:50
 3/30 anonim ***** válasza:
17%
A te döntésed volt hogy házisárkányként viselkedsz, viseld a következményeit.
2020. ápr. 12. 08:51
 4/30 anonim ***** válasza:
57%
Nem kell tenned semmit.Szülsz,gyeden leszel,kivárod hogy mi lesz.
2020. ápr. 12. 08:54
 5/30 anonim ***** válasza:
68%

Ha eléggé lábtörlő vagy akkor lehet hogy visszafogad.

Van hol laknod? Van pénzed?

2020. ápr. 12. 08:58
 6/30 anonim ***** válasza:
72%
A gyereket mindketten akartátok?
2020. ápr. 12. 09:00
 7/30 A kérdező kommentje:
Igen van egy házam. Ami nem felel meg a gyerek korülményeinek igazán mert nem éltem itt és nem foglalkoztam vele jovedelmem 33 000 ft segitségem nincs és nem voltam házi sárkány mert mindent meg tettem, ogyekeztem megfelelni neki dr ja ideges voltam vagy bajom volt rokton kiabált hogy már .egint mi a bajom.. moért kell mondig idegesnek lennem amikor nem figyelt rám nem nézett semmibe kiszolgáltatta magát mindenben... es még akkor sem volt tul rossz a kapcsolatunk mert ha össze vesztünk csak egy pár percig tartott de most az utobbi azert volt mert .eg csináltatta ő volt oda érte az apaságit, hogy a gyerek az ő nevét viselje természetesen egyet értettem... és az apukája 300 km rol parancsol neki aki szintén el hagyta a családját.... hogy miert volt ijen hülye hogy ijet csinált..... és én meg mertem mondani a véleményem , hogy még is hogy gondolják ezt..
2020. ápr. 12. 09:05
 8/30 anonim ***** válasza:
72%
Nem hiszem, hogy az elmúlt 31 hét termése lenne ez. Eleve az, hogy valaki apaságit kér, elég erős bizalmatlanságra utal. Nekem kicsit az az érzésem, hogy nagyon próbálod ártatlannak beállítani magad, de nagyon nem vagy az.
2020. ápr. 12. 09:12
 9/30 anonim ***** válasza:
67%
33-es jövedelemre gyereket szülsz? Gratulálok...
2020. ápr. 12. 09:15
 10/30 A kérdező kommentje:
Ő nem kivizsgáltatást kérf, hogy valóban tölle van e a gyerek hanem azt a papirt csináltatta meg amivel mennem kell szülni hogy az ő nevét kapja ne az enyémet.. merrt nem vagyunk házasok így ien papirra van szükség.... és nem be adom, hogy ártatlan vagyok biztos rossz a természetem mint mindenkinek van rossz tulajdonsága csak ha én el tudtam fogadni az övét akkor kérdés, hogy neki mierf nem feleltem meg....
2020. ápr. 12. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!