Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
.31 hetes terhes vagyok és most hagyott el a párom. Azzal az indokkal hogy elege lett a viselkedésemböl. Mit tegyek?
Pedig csak oda figyelésre, törődésre vágytam annyit kértem mert szügségem van/ volt rá.
Biztos hogy roszabb lett a termésgetem most és idegesebb vagy másabb voltam és gxakran vitatkoztunk de nem tudom meg érteni, hogy tényleg e miaat küldött volna el?
Mkt tegyek?
Várjak rá?
Vissza fogad?
Most már azt, amit egy felnőtt nőtől elvárhat egy ember, aki gyereket készül a világra hozni.
Koncentrálj a gyerekre, és ha a pasi méltatlan, soha - érted? SOHA! - ne fogadd vissza. Inkább neveld fel a gyerekedet becsülettel, de egyedül, mint egy pokolban, ahol két ember marja egymást, mert nem szeretik egymást.
A pasi azért küldött el, mert egy önző ember, aki nem való apának. (Kérdés, hogy te mit akartál tőle?) Egy felnőtt férfi tudja, hogy egy terhes nőnek minden baja lehet, pusztán a hormonok miatt is. Nem beszélve arról, hogy amikor a gyerek megszületik, külön törődés kell mindkettejüknek - azaz a gyereknek is, meg a nőnek is. Ha ezt egy pasi KÉPTELEN megadni, a problémákat képtelen tolerálni, akkor nem kell vele gyereket, sem közös életet tervezni.
Kérj segítséget hivatalos utakon! És ha a pasi visszajön, páros lábbal rúdg ki!
Ja! Hogy el ne feledjem.
A gyerektartás az jár, ha tetszik neki, ha nem. Ha a felesége voltál, akkor asszonytartás is, ha nem, akkor neked ezért külön feketepont. Házasságon kívül nem csinálunk gyereket, mert ez lesz a vége. És ki szívja a legnagyobbat? Mindig a legkiszolgáltatottabb - nem, nem te. A gyereked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!