Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » .31 hetes terhes vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bernadett20 kérdése:

.31 hetes terhes vagyok és most hagyott el a párom. Azzal az indokkal hogy elege lett a viselkedésemböl. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pedig csak oda figyelésre, törődésre vágytam annyit kértem mert szügségem van/ volt rá.

Biztos hogy roszabb lett a termésgetem most és idegesebb vagy másabb voltam és gxakran vitatkoztunk de nem tudom meg érteni, hogy tényleg e miaat küldött volna el?

Mkt tegyek?

Várjak rá?

Vissza fogad?

2020. ápr. 12. 08:44
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
75%
Konzervatórium, ilyen helyesírással?? A mesében se...😂😂😂
2020. ápr. 12. 09:39
 22/30 anonim ***** válasza:
18%
mert a konzihoz aztán kell a helyesírás?
2020. ápr. 12. 09:40
 23/30 anonim ***** válasza:
59%

Most már azt, amit egy felnőtt nőtől elvárhat egy ember, aki gyereket készül a világra hozni.

Koncentrálj a gyerekre, és ha a pasi méltatlan, soha - érted? SOHA! - ne fogadd vissza. Inkább neveld fel a gyerekedet becsülettel, de egyedül, mint egy pokolban, ahol két ember marja egymást, mert nem szeretik egymást.

A pasi azért küldött el, mert egy önző ember, aki nem való apának. (Kérdés, hogy te mit akartál tőle?) Egy felnőtt férfi tudja, hogy egy terhes nőnek minden baja lehet, pusztán a hormonok miatt is. Nem beszélve arról, hogy amikor a gyerek megszületik, külön törődés kell mindkettejüknek - azaz a gyereknek is, meg a nőnek is. Ha ezt egy pasi KÉPTELEN megadni, a problémákat képtelen tolerálni, akkor nem kell vele gyereket, sem közös életet tervezni.

Kérj segítséget hivatalos utakon! És ha a pasi visszajön, páros lábbal rúdg ki!

Ja! Hogy el ne feledjem.

A gyerektartás az jár, ha tetszik neki, ha nem. Ha a felesége voltál, akkor asszonytartás is, ha nem, akkor neked ezért külön feketepont. Házasságon kívül nem csinálunk gyereket, mert ez lesz a vége. És ki szívja a legnagyobbat? Mindig a legkiszolgáltatottabb - nem, nem te. A gyereked.

2020. ápr. 12. 09:40
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Keress néhány ismerőst, hogy fessék ki a házad, még van néhány heted, addig simán lakahatóvá lehet tenni. Ha családod nincs is, már csak munkából adódóan biztos vannak kapcsolataid. :)
2020. ápr. 12. 09:58
 25/30 anonim ***** válasza:
70%
22! Nem ahhoz kell a helyesírás? Hanem aki odáig eljut, arról már feltételezhető, h nem négyisztákyt végzett... kétszer az elsőt és kétszer a másodikat...😂😂😂
2020. ápr. 12. 10:17
 26/30 anonim ***** válasza:
65%

Négyosztályt

Hülye mobil! 😂

2020. ápr. 12. 10:18
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
TROLL ALERT! Gyerekek, titeket úgy szopatnak a troll kérdésekkel, hogy öröm nézni! Én jópár emberrel beszélgettem már, akik elmondták, hogy napi több kamus kérdést tesznek fel, hogy vagy a nőket, vagy a férfiakat lejárassák. Na, ez is egy ilyen ember kérdése. Itt konkrétan arról szólt a sztori, hogy a szemét pasi lepattan a szegény terhes nője mellől. A sztori többi részét ti alakítjátok.
2020. ápr. 12. 10:21
 28/30 anonim ***** válasza:
27%
27: én már rég rájöttem, azért próbálom rámutatni az ellentmondásaira...🤣
2020. ápr. 12. 10:22
 29/30 anonim ***** válasza:
90%
Ha ez igaz nagyon gáz, hogy a semmire szülsz egy gyereket amikor konkrétan magadat sem tudod eltartani te csak azért akarod, hogy a pasi visszafogadjon, hogy eltartson nem azért mert hűde szereted.
2020. ápr. 12. 11:58
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyu, lehet hogy ez kamu, de a való életben is elég sok ilyen van, szóval...
2020. ápr. 12. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!