Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bernadett20 kérdése:
.31 hetes terhes vagyok és most hagyott el a párom. Azzal
az indokkal hogy elege lett a viselkedésemböl. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Pedig csak oda figyelésre, törődésre vágytam annyit kértem mert szügségem van/ volt rá.
Biztos hogy roszabb lett a termésgetem most és idegesebb vagy másabb voltam és gxakran vitatkoztunk de nem tudom meg érteni, hogy tényleg e miaat küldött volna el?
Semmi jövedelmed nincs és gyereket vállaltál a ráadásul szinte lakhatatlan házadba? Nem kellett volna először normális körülményeket teremteni meg dolgozni esetleg? Annyira tipikus amúgy ez manapság! Ne aggódj, majd megszülöd a gyereked, visszaköltözöl anyádékhoz aztán eltartanak azok
2020. ápr. 12. 09:17
12/30 anonim válasza:
Akkor megkérdezem én, mert úgy látom, mások nem merik: kisebbségi vagy?
2020. ápr. 12. 09:26
13/30 anonim válasza:
Elég ránézni az írásod stílusára és, hogy mennyire érzelmes, amiket írsz.
Ez minden elárul rólad... Többet nem is kell mondanom.
2020. ápr. 12. 09:27
14/30 anonim válasza:
Visszafogad???? Még te visszamennél egy ilyen baromállathoz? HÁt ember,férfi,apa az ilyen? Inkább örülj,hogy valamennyire idpben megaszabdultál tőle! Ha sírva könyörögne,sem mennék vissza.
2020. ápr. 12. 09:32
15/30 anonim válasza:
3-as te is egy érzéketlen barom vagy,süljön ki a szemed. Vagy kani vagy,mert egy férfi nem ilyen,vagy egy csicska fehérnép,aki "viselkedik", hogy az embere ne szóljon rá.
2020. ápr. 12. 09:34
16/30 anonim válasza:
nem ez volt a kérdés!
egy szóval nincs leírva sehol, hogy erre az oldalra csak okos emberek írhatnak.
ő tudja van ez pénze a gyereke ellátására. itt nem is ez volt a gond.
ne a kérdező életét firtassátok, hanem próbáljatok meg jó tanácsot adni inkább.
17/30 A kérdező kommentje:
Igen kisebbségi vagyok ha ti úgy nevezitek Z ah roma de nrm az alja vagy az utolsó porfészek lakó.. és ez miért lényeges hogy cigány vagyok vagy paraszt?? Konzervatóriumot végeztem és zenével foglalkozom.. csak a terhességem most meg állitott igen most 33 ezer ft a jövedelmem szüleim nincsennek már mert nevelő szüleim voltak a házam pedig lakhatásra meg felel de egy újszülöttnek nem és értem én a festésre... ne itélj röktön a rossz i dulatra meg nem vagyok kiváncsi reméltem biztatást kapok...de számit hogy mi vagyok
18/30 anonim válasza:
Beszélj a védőnőddel, ő tud segíteni, hogy milyen lehetőségeid vannak. A családodra nem számíthatsz?
Ha a házad lakhatatlan, akár anyaotthon is szóba jöhet.
Biztosan te akarod fölnevelni a kisbabád? Nem lenne biztonságosabb a számára, ha örökbeadnád, és utána megpróbálnál a talpraállni lelkileg és anyagilag egyaránt? Legalább gondolkodj el a nyílt örökbeadáson.
2020. ápr. 12. 09:37
19/30 anonim válasza:
nyugi kérdező itt a magyarokat is bsztatják. ez egy iylen fika oldal. amint látnak egy kis hibát a kérdezőben jönnek mint a hiénák is kikezenek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!