Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változott meg így a viselkedése?
Sziasztok.
2 honapja alakuloban volt egy sraccal, minden jol ment, nagyon egy hullamhosszon voltunk, megismertuk egymas baratait, megleptuk egymast stb. De kb 2 hettel ezelott tiszta bunko lett... es mondta hogy nem velem van baja hanem az elettel... hogy minden osszejott neki, raadasul egyedul lakik, nem is tud masra gondolni... en ahogy eszrevettem, mostanaban az exen is jar az esze, akivel elottem volt.
Viszont en ugy voltam vele, hogy mellette akarok lenni a szar pillanataiban is.
Viszont o mar a jo dolgokat nem tudta ertekelni, csak ha valamiben hibaztam mar en voltam a szar.
Eddig akarhanyszor ott voltam nala, elmosogattam, mert teli volt allandoan a mosogato, esetleg felsepertem stb, elozoleg foztem is.
Viszont most penteken meghalt egy baratom elegge magamalatt voltam.. ingerultebb is voltan. Tok jol mellettem volt, lemondta az estet a haverjaival is... masnap reggel benyogte, hogy megy a haverjainak segiteni delbe jon.. felhuztam magam mert nem tudtam rola... aztan eluralkodott rajtam a baratom halala, meg ugy minden, meg hogy ugye mellette voltam a szar idoszakban es o meg igy viselkedik velem.
Es akkor felhivtam fel1kor hogy merre van.. elmondta, es akkor kerdezte hogy csinaltam valamit?? Mondtam hogy nem es most kedvem sincs.. erre hazajott leharapta a fejem, hogy itt voltam egesz delelott eszembe se jutott szelloztetni, elmosogatni, fozni.. hozzatennem elmosogattam volna de elfogyott a szer, es nem talaltam. Es elkezdi miert nem hivtam fel erre se vagyok kepes... csak nem akartam zavarni.. es h o tegnap este is ehes volt de nem ugrottam kajat csinalni stb amugy nem is volt ugy neki otthon semmi... mert elfelejtett boltba menni.. es h nem valo nekem egy haztartas vezetes, mikor itthon 95%ban mindent en csinalok mert anyukam tul sokat dolgozik... es hogy mar idegesiti a jelenletem is ahelyett hogy megnyugtatnam mert en eltiltom a barataitol, meg ilyenek.. holott annyit kertem hogy legyunk tobbet kettesbe, de veluk is szivesen megyek.
Es megakartam beszelni, szarba se vett es akkor hazahozott.
Kerdeztem tole hogy a dontesed vegles hogy ennyi?
Mondta hogy azert vegig gondolja, mert nem osszegzett es nem velem van baja hanem az elettel... es akkor az olelese tok szenvedelyes volt... es kezdek besokalni hogy minden aprobb hibam felvan nagyitva es nekem nem lehet rossz idoszakom...
Kiszeretett belolem?? Vagy az exe erdekli megint? Vagy en cseszhettem el?
Egy dolgot csesztél el: hogy még mindig vele vagy!
Ha túl sokat vársz le fogja építeni az önbizalmat, kiherél, és mikor kidob, mert talál az izgalmasabb macát helyetted, akkor egy roncsként kezdheted újra építeni az életed. Ezt a csapdát kerüld el, mert más épeszű emberként folytatni egy életet és más úgy, hogy már konkrétan ami eddig ment azt is megkérdőjelezed. Én ezen keresztűl mentem és egy bablevest nem bírtam a végén megfőzni, úgy hogy ne szorongjak miatta (és a munkahelyemről ne is beszéljünk!)
Ez a férfi nem támogat (csak a felszínen és csak arra a pár percre, ami épp még illik egy fiúbaráttól) és igazából a szerelemnél itt már úgy érzem több is veszhet, és többet is elvehet tőled.
Ebben a felszínes kapcsolatban ÉN biztos nem maradnék, mert lelkileg jobban tönkretenne, és az életben az még nagyobb hátrány, mint pár hónapig siratni egy kapcsolatot.
Szerintem csak kezd előbújni az igazi ènje. Ha jót akarsz magadnak, otthagyod.
2 hónapja ismerkedtek, de már vezessèl nála háztartást? Jó vicc...
Azért változott így meg, mert megcsal, nem csak a gondolatai járnak az exénél...
Akkor csinálják ezt, hogy semmi se jó, mindenben a hibát keresi. Felmentést akar magának, hogy miért jogos, miért érdemled meg, hogy megcsaljon.
Másrészt te se tartod magad sokra. Két hónap után már te takarítasz, és még meg is kapod a leba.szást, hogy miért nem csináltad meg? Csak úgy viszonyítási alapként: mi 6 éve vagyunk házasok, és ilyen egyszer nem fordult elő! Felezzük a házimunkát. De ha a férjem azt látja, hogy nincs elmosogatva, és zavarja, akkor megcsinálja. Nem engem ba.sz le, hogy nincs kész!
Az is durva, hogy annyit odavet, hogy az élettel van baja. És? Ez szerinted feljogosítja, hogy rajtad töltse ki? De arra nem vagy jó, hogy őszintén elmondja, hogy konkrétan mi a f.asz baja van?
Gondold ezt végig. Ha egy csepp eszed van, és jót akarsz magadnak, örülsz, hogy megszabadultál tőle.
Mi a nehéz? Belátni, hogy a pasi egy phaszparaszt, és megszakítani vele minden kapcsolatot? Ha annyira hiányzik, adok címet, aztán jöhetsz hozzám takarítani, én meg közben elmondalak mindennek.
Szerinted egy jó kapcsolat így néz ki? Ilyen életre vágysz, hogy ő dugja az exet, amíg te nála takarítasz, aztán le is ba.sz, hogy nem jól csinálod? Ezt az életet akarod?
Szerintem rohadt gyorsan kapd össze magad, ha nem akarsz az egyik ilyen bántalmazó kapcsolatból a másikba tántorogni egy életen át, csak hogy ne legyél egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!