Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak tetszik a barátnőm, aki teljesen meg változott pár év alatt. Mit tehetek? Normális a barátnőm viselkedése?
Már a gimiben jóba lettünk akkor egy nagyon rossz családba élt az apja verte, az anyja mindenben alátett.
17 évesen ismerte meg a srácot akivel most együtt vannak, ahogy 18 lett már költözött is.
Az elején a srác kihasználta bár ő nem vette észre most boldognak mondják magukat.
Vissza fogott kislányból egy külsőjére nagyon adó nő lett. Kondizik,fut, kozmetikushoz járkál meg szoliba.
Mindig nagyon nőiesen, dekoratívan öltözködik sokszor meg mutatva a dekoltázsát finoman.
Volt hogy kérdeztem tőle miért azt mondja így érzi jól magát de szerintem azért mert így több bókot kap.
Házias reggelit, ebédet,vacsorát készít főz mos takarít, de nem is dolgozik sokat.
A párom hozzá hasonlít, én miért csak hétvégén főzök nálunk kupi van. 12 órázok egy gyárban ha alig van időm aludni, mindent meg csinálni ha engem is eltartanának unalmamban biztos főzőcskéznék.
Nem rég össze gyűltünk náluk 8 an 3 pár és egy-egy szingli lány és fiú.
Egy pároknak kitalált társast játszottunk mi lettünk az utolsók ők meg az elsők, a játék lényege hogy ki mennyire ismeri a párját.
A párom a játék után folyton a sarkába volt, milyen jó ez a ruha, milyen szép a mosolyod, milyen finomat főztél.
A barátnőm meg nekem szólt hogy állítsak már a barátomon mert idegesíti őket.
A barátnőm párja meg mindenki elött megjegyezte hogy foglalkozhatnál a saját nőddel is.
Itt a hapival van baj
Jobbatérdemelsz
Tudod mikor lenne gáz a barátnőd viselkedése? Ha vette volna a bókokat.
Ő szereti a párját, téged viszont k. telibeszar a sajátod. EZZEL kezdj valamit - ha akarsz.
De én egy ilyen nyilvánvaló flörtölési kísérlet után - és ha a barátodon múlik, megfeketeti a csajt tuti - kidobnám a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!