Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet újrakezdeni? Férfiak szemszögéből szeretném látni, mert nem értem a viselkedését.
Ennek már semmi értelme kérdező. Az árulást nem szokták elfelejteni.
33/f
"egy nagy halálos tragédia miatt,teljesen kifordultam önmagamból,rossz döntést hoztam és szakítottam vele. Összejöttem az egyik barátommal"
Ez csak kifogás. Olyan, mintha azt mondanád, véletlenül szaladgáltál tátott szájjal a phaszerdőben. Gondolom a hapsid kidobott, most meg jól jönne a gyerek apja, csak hogy legyen valakid.
De szerintem így jártál és beszívtad.
Nem dobott ki a pasim, én szakítottam vele.Bárcsak kifogás lenne, akkor még ma is élne az akivel történt :( Nem mögé akarok bújni az egésznek,de hozzátartozik a történethez.
Mindenkinek értem a reakcióját, viszont az ő részéről miért nem zárja le?Miért irja h akar és szeret?Teljesen egyértelmű lenne nekem is hogy ezt elrontottam,tovább halad... A gyereket eddig is láthatta, jött megoldottunk mindent egyaltalan nem volt rossz viszonyunk igy ezt is kizártam hogy csak ezért lenne.A furcsaságok most kezdődtek.egyszerűen nincs oka arra h azt mondja szeret, ujra együtt vagyunk és ezek mellett másképp viselkedjen.
Az hogy megbocsájt, az csak egy dolog.. De ilyet azért senki nem felejt el.. Engem is ért párkapcsolatban olyan dolog amit a mai napig nem tudtam elfelejteni.. Ugyan azt mondtam , hogy megbocsájtottam, de mindig ott volt a szememben a tüske, hogy "hogyan lehet valakivel ezt megtenni, akit szeretsz?" Én is vittem tovább a kapcsolatot, de már nem láttam értelmét annak, hogy kitegyem a lelkem, hogy próbáljak kedveskedni neki, hogy próbáljak minden fontos dolognál ott lenni mellette, legyen az negatív vagy pozitív. Nem láttam értelmét a fáradozásnak, amit amúgy meg sem próbáltam leplezni, ugyan úgy észrevette ő is mint te. De nem mondtam semmit. Elég cefetül voltam közben én is, nem tudtam, hogy mit kezdjek magammal, a helyzettel és vele. Végül meglepő módon vége lett.. Próbálkozott egy ideig, de képtelen voltam ezt folytatni.
Hasonló helyzet és itt van az én személyes tapasztalatom evvel kapcsolatban. Nem bántam meg, hogy külön utakra mentünk.
Aki vitte tovább a kapcsolatot,
Miért érezted úgy hogy már nem érdekel hogy fáradozz?Elmúlt az érzés?Minden este úgy köszön el h szeretlek, én olyan embernek ismertem meg az évek alatt hogy ezt csak úvy nem mondja.Van ellen példa is hiszen van hogy nem azt a választ reakciót kapom egy egy kérdésemre amit várok,és nem olyat válaszol h pl ne bántson meg.Te hogy léptél tovább?Egyszercsak úgy érezted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!