Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az baj ha valakinek Jiren...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha valakinek Jiren (Dragon Ball) a példaképe a csajozás szemszögéből?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy a karakter sokban hasonlít rám. Én is olyan magányos farkas vagyok, de ugyanakkor tehetséges (ezt nem én mondtam magamról). Úgy érzem, hogy nekem sincs legyőzőm, mert az átlag pasinál jobban értek a nőkhöz, viszont sosem vágok fel vele, sokan nem is tudják, hogy milyen szinten űzöm ezt a dolgot. Általában hallgatag, nyugodt ember vagyok. Továbbá erősebb akarok lenni fizikailag tehát a kondizást sem vetem meg.
2019. jún. 1. 19:54
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az régen rossz ha valami rajzfilm/anime/mangaszereplő - vagy akár élő - a "példaképed" akit követni kell.

Bár ha Dragon Ball :D Csajozz úgy, mint Zseniális Teknős vagy a kínai katonaegyeruhás alakváltó disznó :D

Bár ha már DragonBall példaképek akkor Piccoro és Majin Buu rulez.

2019. jún. 1. 19:59
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Jiren szociopata aki simán feláldozott mindenkit, hogy elérje a célját. Ha úgy akarta, ártatlanokat is veszélybe sodort és nem egyszer elgurult a gyógyszere, amikor valami nem ment. Tehetségesnek gondolta magát, de nem hitt semmiben az erőn kívül és ezért veszített is. Csak ezután fogta fel, hogy talán változni kéne. Nem példakép, hanem elrettentő példa.
2019. jún. 1. 19:59
 3/33 anonim ***** válasza:
100%

Jiren egy gyökér, csak mesélem. Az egyetlen karakter volt, aki semmi változást nem tudott felmutatni. Akkor már inkább vegita. :)

32/f

2019. jún. 1. 20:02
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg Xellos a zsánerem, pedig egy fekete kúp alakú örvény valójában.
2019. jún. 1. 20:02
 5/33 anonim ***** válasza:
100%

Anno Bozsó Péter szinkronjával jó volt "összetörlek mint majom a zsebórát" :D

2019. jún. 1. 20:05
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
2-es válaszolónak igaza van. Jiren nagyon rossz ember. Őt nem érdekli a csajok és az emberek, barátok csak a bosszú vezérli őt, hogy minél erősebb legyen saját magától. Mindenkit ellökött magától, csak saját maga érdekli. Szóval, ha te Jirent helyezed példaképnek, akkor nem tudom miért akarsz magadnak nőt. Csak a kondin kéne járnia az agyadnak.
2019. jún. 1. 20:09
 7/33 anonim ***** válasza:
100%

Akkor kicsit hajaz az ifjabb Toguro-ra

2019. jún. 1. 20:10
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

#5. Pacsi! :D

32/f

2019. jún. 1. 20:11
 9/33 A kérdező kommentje:

És hol téved Jiren abban, hogy az erőn kívül nem számít semmi?

Most igazából ezt többféleképpen lehet értelmezni. Ha te vagy a legerősebb (fizikailag) nem kötnek beléd. Ha te vagy a legerősebb (lelkileg), akkor mások fölé tudsz kerekedni, mert ebben a világban el akarnak nyomni. Jiren is azért hitt az erőben, mert az erő biztonságot ad, és az számít, hogy te legyél a legjobb.

Jiren ott vétett, hogy nem volt benne alázat, dehát ki tökéletes? A versenyt pedig nem a többiek nyerték meg, hanem ő vesztette el. Ha akarta volna, simán ki tudta volna ütni az összeset a ringből. Egy bizonyos szempontból udvarias is volt, mert meghagyta a többieknek, hogy bevessék a legújabb támadásukat.

Meg egyébként amennyire elnézem, ő egy fiatalember, szóval bőven fejlődhet még erőben és észben is.

2019. jún. 1. 20:13
 10/33 anonim ***** válasza:
Miért nem Zseniális Teknős? :-D
2019. jún. 1. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!