Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21. században, ahol egyenlìtődnek a nemi szerepek, nem elavult a csajozás és a hódítás?
Szerintem is úgy jó, ha fele-fele arányban keresik egymást a felek, vagy mondjuk 60-40 arányban a pasi javára. De randikra hívni én továbbra sem hívnék senkit, ahogy farkat sem növesztek.
22L
Áhh. Előbb angyal azon, hogyátb*sztad, minthogy hívjon ő is. Tényleg tök jó lenne, ha kicsit kezdeményezőbbek lennének, de sajnos van egy ilyen beidegződés.
32/f
"Legyen 50-50 az arány."
Monda az Ur, es az arany lon 50-50. Es az Ur lata, hogy ez jo.
Elmondja valaki, hogy mi ertelme van ezeknek a kinyilatkozatatasoknak? Legyen igy, legyen ugy, mintha a lampas szellemenek mondanad a kivandsgodat, de semmi nem lesz. Nem tudod vadidegen emberekkel megbeszelni, hogy az almaid valora valjanak. Ha te igy szeretnel elni elj igy, aztan kesz, nem kell a tobbi embert is meggyoznod errol.
Attol meg egy vicc, ahogy gondolkodsz. Nem a masodik resze, hanem az elso. A nemi szerepek sose fognak felcserelodni, legalabbis remelhetoleg nem ebben az evszazadban. Te egyenloseg jelet tettel a kezdemenyezes es a parkapcsolat koze. Hiba. A nok tovabbra is ferfiakat keresnek magyuk melle, nem baratnot, vagy egy meleg baratot.
Ha nem tudsz ferfiasan viselkedni, akkor maximum shoppingolni jarhatsz veluk, es nem kell az utodlason tornod a fejed. Elgondolkodtal mar rajta, hogy mi az amit a ferfiak egy jelentos resze meg tud csinalni, es te arra keptelen vagy? Tettel ennek erdekeben lepeseket, hogy kikuszobold? A lof'szt. Helyette bedobod a holgyvalasz opciot.
Latatlanban is megmondom, hogy szerintem sok sikerre nem szamithatsz. Es nyugodj meg, tenyleg vannak, akik hamarabb hivnak randira, mint te gondolnad. Neked ott sem teremne baber, nem hivna senki sem. Ezen kene agyalnod, hogy miert?
43F
Oreg lennek en hozzad! ;)
Amugy kolcsonos a szimpatia, Te is jokat irsz.
43F
Akkora a 93 az eletkorod? Hany eve regisztraltal? :)
Nekem meg Sandra Bullock a nagy kedvenc, mar tinedzser korom ota. Egyebkent komolyan meglepodnel a kepemen, hasonlo szakallam van, mint neki, de ne felszineskedjunk. ;)
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!