Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 21. században, ahol egyenlìtőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21. században, ahol egyenlìtődnek a nemi szerepek, nem elavult a csajozás és a hódítás?

Figyelt kérdés
Szerintem egy nő nem egy tulajdon, akit megkell hódítani aztán uralkodni felette és egy férfi nem attól lesz férfiasabb, tökösebb, ha állandóan kezdeményez. Nem azt mondom, hogy cserélődjenek fel a szerepek és a nő hódítson, hanem azt, hogy egyenrangúként tekintsék egymást, mint két barát. Szerintem egy jó párkapcsolat is olyan, mint egy barátság testiséggel fűszerezve.
2019. ápr. 25. 18:07
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Szerintem is úgy jó, ha fele-fele arányban keresik egymást a felek, vagy mondjuk 60-40 arányban a pasi javára. De randikra hívni én továbbra sem hívnék senkit, ahogy farkat sem növesztek.

22L

2019. ápr. 25. 18:19
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Én teljesen egyetértek veled, nőként.
2019. ápr. 25. 18:32
 3/25 A kérdező kommentje:
Nem is kell elhívni hanem csak találkozni. Semmi ciki nincs abba, hogyha a nő mondja először azt, hogy találkozhatnánk. Miért kéne ezért farkat növeszteni egy nőnek és emiatt miért lenne egy férfi töketlen? Biológiai szex nem fog attól változni, mert a férfi nem kezdeményező, ugyanúgy van töke, mint a többi férfinek. Emiatt az elhívás miatt sem szeretem azt, hogy a férfiaktól várják el az első randis fizetést. Most itt nem arra gondolok, hogy sajnálni kell mondjuk a fagyi árát, hanem arról, hogy ne legyen már ez elvárás, mert ezek a nemi konstrukciók kiölik az emberekből a természetességet. Legyen 50-50 az arány.
2019. ápr. 25. 18:41
 4/25 anonim ***** válasza:

Áhh. Előbb angyal azon, hogyátb*sztad, minthogy hívjon ő is. Tényleg tök jó lenne, ha kicsit kezdeményezőbbek lennének, de sajnos van egy ilyen beidegződés.

32/f

2019. ápr. 25. 18:46
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

"Legyen 50-50 az arány."

Monda az Ur, es az arany lon 50-50. Es az Ur lata, hogy ez jo.

Elmondja valaki, hogy mi ertelme van ezeknek a kinyilatkozatatasoknak? Legyen igy, legyen ugy, mintha a lampas szellemenek mondanad a kivandsgodat, de semmi nem lesz. Nem tudod vadidegen emberekkel megbeszelni, hogy az almaid valora valjanak. Ha te igy szeretnel elni elj igy, aztan kesz, nem kell a tobbi embert is meggyoznod errol.

2019. ápr. 25. 18:48
 6/25 Rockarc ***** válasza:
64%

Attol meg egy vicc, ahogy gondolkodsz. Nem a masodik resze, hanem az elso. A nemi szerepek sose fognak felcserelodni, legalabbis remelhetoleg nem ebben az evszazadban. Te egyenloseg jelet tettel a kezdemenyezes es a parkapcsolat koze. Hiba. A nok tovabbra is ferfiakat keresnek magyuk melle, nem baratnot, vagy egy meleg baratot.

Ha nem tudsz ferfiasan viselkedni, akkor maximum shoppingolni jarhatsz veluk, es nem kell az utodlason tornod a fejed. Elgondolkodtal mar rajta, hogy mi az amit a ferfiak egy jelentos resze meg tud csinalni, es te arra keptelen vagy? Tettel ennek erdekeben lepeseket, hogy kikuszobold? A lof'szt. Helyette bedobod a holgyvalasz opciot.

Latatlanban is megmondom, hogy szerintem sok sikerre nem szamithatsz. Es nyugodj meg, tenyleg vannak, akik hamarabb hivnak randira, mint te gondolnad. Neked ott sem teremne baber, nem hivna senki sem. Ezen kene agyalnod, hogy miert?

43F

2019. ápr. 25. 19:08
 7/25 anonim ***** válasza:
Eskuszom Rockarc, ha szingli lennek maris dobnam a privit, ahogy azt a kerdezo megalmodta! Fiuk, hallgassatok ra, mert o tenyleg vagja ezt a parkapcsolat nevu jatekot.
2019. ápr. 25. 19:59
 8/25 Rockarc ***** válasza:

Oreg lennek en hozzad! ;)

Amugy kolcsonos a szimpatia, Te is jokat irsz.

43F

2019. ápr. 25. 20:10
 9/25 anonim ***** válasza:
Nem volnal oreg, a parom otven eves es a Bosszuallokbol Tony Stark a szerelmem. :P (mindjart megkapom, hogy biztos csak a penze miatt...)
2019. ápr. 25. 20:14
 10/25 Rockarc ***** válasza:

Akkora a 93 az eletkorod? Hany eve regisztraltal? :)

Nekem meg Sandra Bullock a nagy kedvenc, mar tinedzser korom ota. Egyebkent komolyan meglepodnel a kepemen, hasonlo szakallam van, mint neki, de ne felszineskedjunk. ;)

43F

2019. ápr. 25. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!