Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21. században, ahol egyenlìtődnek a nemi szerepek, nem elavult a csajozás és a hódítás?
Puncit akarsz?
Csajozz, hódíts!
Nem fül hozzá a fogad?
Akkor gyàrts elméleteket, verd ki magadnak, de nőd sem lesz! :)
Érdekes módon Nyugat és Észak Európában ahol liberálisabbak az emberek, mint itt és nem maradiak, már nem úgy fogják fel a társkeresést, hogy megkell küzdeni, hanem rájöttek arra, hogy a nemi szerepek társadalmi konstrukciók. A dekadens Nyugat és Észak Európázás helyett tanulni kéne tőlük. Jelenleg a konzervatív felfogás a legpusztítóbb.
Úgy érzem nem érdemlem meg a személyeskedést senkitől sem.
Vajon miert sejtettem, hogy csak szepen korbecsomagoltad, hogy igazan leszolithatna mar egy lany, mert neked az volna kedvedre valo, hm? :)
Ez a konzervativ szidalmazas is vicces dolog toled. Nem igazan vagyok a konzervativok mintakepe. Nem gondolokozok nemzetben, hagyomanyorzo sem vagyok, a vallast, nem tudom szebben kifejezni magam, ruhellem. Pedig ezek klasszikus konzervativ eszmek. Tudod te egyaltalan, hogy mirol beszelsz? Mintha fogalomzavarban lennel. Nem csak ebben a temakorben, hanem egy csomo masikban is.
A rozsaszin kodos almokat jobb, ha elfelejted, es addig invesztalsz magadba, amig lehet. Ha mar nod nem lesz, legalabb ehenkorasz ne legyel. A mentalitasod sem tokeletes, ha igy kifakadsz egy anonim forumon. De mindegy, lathatoan hiaba emeljuk ki, hogy fejleszd magad, te nem akarod. Csak nem ertem, hogy akkor minek ez a sok panasz, va'gy, kerdes?
Kov kerdes legyen a hulye vagyok, paraszt es lusta, miert nem kellek a csajoknak? Akkor legalabb az oszintesegedet dijjazni lehetne, de igy?
43F
Te személyeskedő f@$z. Olvasd már el amit leírtam személyeskedés helyett! Szóval se mondtam azt, hogy azt várom, hogy valaki felszedjen. Azt írtam, hogy elavult baromságnak tartom azt, hogy állandóan nekem kelljen a nők után tepernem. Ebből nem az következik, hogy azt várom, hogy utánam teperjenek. Hanem azt, hogy ne legyen egyikünknek se a biológiai nemünkből fakadó kötelessége.
Te is idióta konzervatív módon gondolkozol, mert jössz ezzel a primitív férfias dologgal és külön választod a barátságot a párkapcsolattól. Nem csak a páromat keresem, hanem a barátomat is.
Ha csak személyeskedni tudtok és idióta módon válaszolni akkor huzzatok el innen!
Ne erolkodj. Ha a nemi identitas szerinted ez tarsadalmi szereposztas eredmenye, akkor majd az evolucio ad neked lecket. Tudom, hogy jo lenne, ha lenne szarnyunk es repulhetnenk, de vannak dolgok, amit el kell engedni. Ez is ilyen. Amugy javaslom tanulmanyozasra az allatvilagot, ott is csak a konzervativ szarvasok kuzdenek meg egymassal, mi? Megpedig azert, mert a tarsadalom rajuk rakta a szarvat.
A liberalista szarvasok meg ott ucsorognek a mezo szelen es egymast kerdezgetik, hogy mi a jo fociban, meg ki az a sok hulye, aki egy labdat kerget, meg ugye te is szereted a citromos sort? Es hulyek ezek a nostenyek, hogy rank se neznek, pedig az enyem hosszabb.
Ne haragudj, de konkretan csodtomegnek tunsz. Elhiszem, hogy dugig vagy "halado" eszmekkel, ahol 1-es szulo es 2-es szulo van, meg a gyerek majd eldonti, hogy milyen nemu akar lenni, ha felno, de megis mi a fenet varsz azoktol az emberektol, akik ebbol nem kernek?
Ki lehet logni a tarsadalmi erkolcsbol, iratlan szabalyok alol, de annak mindig ara van. Amit persze nem akarsz megfizetni. Pedig a revolucio, meg a balvanydontogetes bizony indulatokkal jar mindket oldalrol. Te ezt kikered magadnak. Amugy tevesen azonositod ezt a konzervativ eszmekkel. Es jol lathatoan a liberalizmussal sem vagy tisztaban. Mi lenne, ha nem eszmek es -izmusok szerint probalnal elni, hanem az alkalmazkodo kepesseged kamatoztatnad?
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!