Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakoris kesergő fiúk! Mit szólnátok egy élő vitaesthez?
Nekem tetszene a dolog és beülnék, csak könyörgöm ne Pesten legyen már. Miért nem lehet szervezni sóshartyánba, mánfára vagy nagybajomra, azzal legalább jótékonykodnánk is, növelve a falu és a kocsma gdp-jét...
32/f
A legnagyobb probléma ezeknek az embereknek a gondolkodásában van.
Például nem értik, hogy mit jelent az, hogy valaki "alfahím". Az ő gondolkodásukban azok a szemétláda, nagyhangú férfiakkal azonosak, akik belekötnek az emberbe, és megalázzák a nőket. Valójában azonban ezek a pasik is ugyanolyan béták, mint ők maguk, csak annyi a különbség, hogy a testi adottságaiknak és a természetüknek köszönhetően az önbizalomhiányukat azzal akarják elfedi, hogy a náluk gyengébb pasikon és a nőkön uralkodnak.
Az alfa-férfiak ezzel szemben egészséges személyiséggel rendelkeznek, magabiztosak, haladnak valamerre az életben, és képesek a nőnek biztonságot nyújtani.
de én pesten lakom, szóval tartsuk pesten :D
amúgy én lány vagyok, egy lány már biztos ott lenne!:D
Szóval te lány lennél?
Csak nem valami ilyen körből szeretnél udvarlót magadnak? 😂😂
van pasim.
csak simán érdekelne, hogy vannak-e annyira férfiak, hogy élőben is hangoztassák a nézeteiket. bár valójában tudom erre a választ, de azért vicces elképzelni, hogy el se mernének jönni kb, ha meg igen, tuti nem acsarognának ott ilyen nagy hanggal :D
kb ilyenek neten meg élőben szerintem
Hallgatóságnak elmennék, ha elég provokatív kérdéseket teszel fel nekik, szerintem jó műsor lenne 😂 !
De csak akkor, ha utána megszervezel egyet a "létezik normális pasi" kérdéses lányoknak is 😘 !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!