Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az baj ha valakinek Jiren...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha valakinek Jiren (Dragon Ball) a példaképe a csajozás szemszögéből?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy a karakter sokban hasonlít rám. Én is olyan magányos farkas vagyok, de ugyanakkor tehetséges (ezt nem én mondtam magamról). Úgy érzem, hogy nekem sincs legyőzőm, mert az átlag pasinál jobban értek a nőkhöz, viszont sosem vágok fel vele, sokan nem is tudják, hogy milyen szinten űzöm ezt a dolgot. Általában hallgatag, nyugodt ember vagyok. Továbbá erősebb akarok lenni fizikailag tehát a kondizást sem vetem meg.
2019. jún. 1. 19:54
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Összekevered a félelmet a tisztelettel.
2019. jún. 1. 20:17
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Akkor miért nem rögtön Frieza? Végül is ő egész jó kis aparátust állított önmaga alá és a stílusa is sokkal jobb, különösen a régi szinkronjával.

"Ha van valami amit nagyon rosszul viselek, az a hülyeségnek ez a szintű foka!"

2019. jún. 1. 20:19
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Goku egymaga úgy elgyepálta, hogy összefosta magát térdenállva. Azért kellettek hozzá többen a végén, mert annak a hülye dermesztőnek mindenképpen bele kellett kötnie :D

32/f

2019. jún. 1. 20:21
 14/33 A kérdező kommentje:
Frieza az Univerzum legerősebb családjába született, kezdettől fogva elkényeztették, amolyan kis királyfi volt. Soha nem is kellett edzenie. Jiren múltja ezzel szemben tragikus, ő szenvedett is. Ezért is tudok vele azonosulni. Meg a megjelenése is erőt sugároz.
2019. jún. 1. 20:24
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Jiren nem azért hitt az erőben, mert biztonságot ad, hanem azért , mert azzal tud csak bosszút állni, amiért megölték a mesterét. Végig csak a bosszú hajtotta, egészen kiskorától kezdve. A versenyt meg Gokuék nyerték meg és nem Jiren bukta el. Akárhogyan be beszélheted magadnak amit akarsz, de Jiren nagyképű volt elejétől fogva, mindenkit lenézett. Ezért is hagyta, hogy Gokuék teljes erővel harcoljanak, mert magabiztos volt Jiren saját magában és úgy akart győzni, hogy bemutassa ellenségeinek, hogy semmit se érnek. Jiren tökéletesnek gondolta magát. Szóval, ha te élőben ezt a példát akarod követni csajozásban, akkor nagyon beképzeltnek kell lenned és a nőket is semmibe kell nézned. Ergo mindegyiket csak egyéjszakás szexben kell megkapnod, és utána rájuk se szabad nézned többet, meg mindegyiket csak kihasználnod kell. Ez a Jiren féle szemlélet csajozásban.
2019. jún. 1. 20:28
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

De kérdező.... csajozás kapcsán példaképként biztos jó Jiren, akinek se barátnője se felesége? :D

32/f

2019. jún. 1. 20:32
 17/33 A kérdező kommentje:

Elgondolkodtató, hogy mennyire baj a "Jiren féle szemlélet a csajozásban". Erkölcsileg elítélendő, de egyébként azt gondolom biztonságosabb.

Előnye ugyanis, hogy soha nem fognak csalódások érni. Ha valaki teljesen önző, magának él, és semmibe veszi a másikat, akkor pl. szerelmi bánatot sosem fog átélni, ellenkező esetben igen.

2019. jún. 1. 20:35
 18/33 A kérdező kommentje:

Nem tudunk sokat Jiren magánéletéről. Mivel az univerzumában sokan ismerik, és erőt sugárzó a külseje, ezért feltételezhetjük, hogy vannak/voltak nők az életében. De felesége, komoly barátnője biztosan nincs. Ha lett volna, akkor a Vegitához hasonló szemléletet vallott volna.

Az viszont kétséges, hogy Toppo agglegény-e vagy sem. Ő nagyon megakarta védeni az Univerzumát, még az elveit is eldobta. Nem tartom kizártnak, hogy ő házas ember.

2019. jún. 1. 20:37
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Gondolod, ha Jirent a rögeszméjén kívül más sem érdekelte, máj pont holmi nők fogják. Jiren vagy homár vagy szűz, a fején látszik. Csalódás meg éri, mivel mikor kiderült, hogy mindig van egy nagyobb hal, akkor betérdel. De amúgy ha goku nem lenne, akkor is az összes angyal + zeno erősebb nála, szóval messze nem a legerősebb.

32/f

2019. jún. 1. 20:46
 20/33 anonim ***** válasza:

És Black Goku?

2019. jún. 1. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!