Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az baj ha valakinek Jiren...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha valakinek Jiren (Dragon Ball) a példaképe a csajozás szemszögéből?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy a karakter sokban hasonlít rám. Én is olyan magányos farkas vagyok, de ugyanakkor tehetséges (ezt nem én mondtam magamról). Úgy érzem, hogy nekem sincs legyőzőm, mert az átlag pasinál jobban értek a nőkhöz, viszont sosem vágok fel vele, sokan nem is tudják, hogy milyen szinten űzöm ezt a dolgot. Általában hallgatag, nyugodt ember vagyok. Továbbá erősebb akarok lenni fizikailag tehát a kondizást sem vetem meg.
2019. jún. 1. 19:54
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Remélem te sem gondolod komolyan, hogy Jiren homár, vagy szűz. Ez lehetetlen.

2019. jún. 1. 20:50
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Te eltudod képzelni, ahogy elmegy egy bárba, ott rendel valamit

"Tejet kérek... csokisat!"

és aztán odalép valami nőcskéhez, hogy "Héj bébi, nézd a hasizmom, mennyire menő vagyok, egész nap gyúrogatok, most vertem le Dark Warriort meg a Chakramestert, na na... gyere má, ott a kocsim kint egy igazi Béemvé".

Elég karakteridegen. Ezt max Zseniális Teknős vagy a korai évadok Krillinje adná elő így, de ez utóbbi később megkomolyodik és a szerintem messze a legpéldásabb családfő lesz.

2019. jún. 1. 20:53
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Pedig akkora homár, mint ide a hatos univerzum. :D

32/f

2019. jún. 1. 21:11
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Jiren egy beképzelt gyökér, aki leült meditálni a bajnokság közepén, aztán kikaptak és ezért az egész 11-edik univerzum ki lett törölve. Egyébként meg semmilyen érzelmi köteléket nem enged meg magának a tragikus múltja miatt, szóval nő se kell neki.
2019. jún. 1. 21:22
 25/33 A kérdező kommentje:

@III.Edricus Anxious

A 22-es válaszodban leírt "Jiren a bárban" történet nagyon vicces. :D Hatalmas lájk! :DDD

2019. jún. 1. 21:41
 26/33 A kérdező kommentje:
Mit gondoltok egyébként a 17-es válaszomban felvetett elméletről?
2019. jún. 1. 21:41
 27/33 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, hónapok óta ez az egyik legszórakoztatóbb kérdés-válaszok itt.
2019. jún. 2. 04:09
 28/33 A kérdező kommentje:

Örülök, ha így látod. :D

2019. jún. 2. 09:03
 29/33 anonim ***** válasza:

Na szóval... ha Jiren nem homár és egyetlen valamilyen társas kapcsolat amit az ember felmutatni képes, az a "barátság" toppoval... láttad annak a csávónak az alkarját? Még a hülyének is lejön, hogy egyszerre van idegcsőelzáródása és ínhűvelygyulladása, mert annyit racsnizta Jirent, hogy ezen már nem segít sem borogatás, sem szteroidkúra. Még szerencse, hogy Jiren szavaival élve "az erő mindent megbocsát"... 😃

32/f

2019. jún. 2. 10:17
 30/33 anonim ***** válasza:
Elfelejtitek Belmodot aki nem olyan mint a többi pusztítás istene, mivel békés és SZERETI A NŐKET, szereti kényeztettetni magát a nőkkel, akiknek a bolygóját el akarja pusztítani. Na ez a fószer edzette Jirent a végtelenségig és annyi sunát szerzett neki közben, hogy az beleszürkült. Nem csoda, hogy ráunt és csak a harc érdekli, amíg a pusztítás istene megkúrt mindent ami mozgott, addig Jiren szétgyúrta magát és fölékerekedett. Teljesen logikus. Nem homár Jiren csak aszexuális lett a sok nyálkás hústól.
2019. jún. 2. 10:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!