Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lehet újrakezdeni? Férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet újrakezdeni? Férfiak szemszögéből szeretném látni, mert nem értem a viselkedését.

Figyelt kérdés
9évig voltunk együtt,van egy közös gyerekünk,egy nagy halálos tragédia miatt,teljesen kifordultam önmagamból,rossz döntést hoztam és szakítottam vele.Összejöttem az egyik barátommal ennek 2 éve.Külföldön dolgozik,a 2 év alatt is mindig jött haza hozzánk, es kb 1 év után megbeszéltül h szakitok a másikkal és kiköltözünk hozzá,de időt kértem.Azt mondta megvár kitart mellettem.Rengeteg orvosi kezelésen vagyok túl,a lényeg júliusban megléptem amit megbeszéltünk,és azóta nagyon fura lett minden.Még előtte 2 héttel is becézett, megkérdezte hogy vagyok, érdekelte mi van velem, de mióta elmondtam,hogy elhagytam a "rossz dömtésem" elindultunk lefele a lejtőn.Nem érdekli annyira mi van velem a gyerekkel,alig válaszol szinte csak a kötelezőket és bár ami nekem nagyon fura irja.és mondja hogy szeretlek mégsem ezt érzem.Azt tudom,hogy "bűntet".Meg is érdemlem, nagyot hibátam és megbántam, de ezt tudja, és elmondta megbocsájt, szeret.De miért nem viselkedik akkor úgy?Nagyon kevés a kontakt ahhoz képest,hogy elmondása szerint erre várt.Az érdeklődés hiánya meg ledöbbent, eddig ezerrel akarta minen nap.Hogyan kellene viselkedjek?Egyáltalán nem értem mit tegyek?Személyesen is megbeszéltük,hogy újra egy pár vagyunk, de reggel ir egy üzenetet aztán munka végén és aztán jön a jó éjt.Ez eddig nem igy volt.Gondoltam másik lányra, de igazából semmi oka nem lenne eltitkolni, hiszen én sem voltam szent.Nagyon szeretem és bárcsak vissza tudnám.forditani az időt,most értem a gyógyulásom azon szakaszába is,hogy stabilizálodott minden,ott vagyunk ahova kerülni akartunk de ő csak eltol magától. Köszönöm előre is a válaszokat, tisztában vagyok azzal hogy hatalmas a felelősségem a dologban, az így jártál beszivtad jellegű válaszok nem igazán építő jellegűek, azaz ide már én is eljutottam.

2019. aug. 24. 14:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kértem,nagyon sírtunk mindketten és megbeszéltük hogy együtt tovább.Ha nem így lett volna,akkor most nem állnék meglepve a viselkedésén mióta visszament külföldre,mert ott dolgozik.Sőt,már közel 1 éve megbeszéltük h megyünk ki utánna.1 hetet volt itthon,szépem jött vissza minden.Ami fura volt,hogy megcsókolni csak olyan félszegen csókolt, amikor megkérdeztem azt mondta nem tudja miért.Mondtam akkor majd ha úgy érzi csókol.Visszautazas előtt már megcsókolt,búcsúnál is sőt olyan erősen szoritott es könnyes volt a szeme is mint minden elvállásnál.Igy számomra nem áll össze a kép,azzal amit mond és amit tesz most.
2019. aug. 24. 16:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy én látom, szeret. De őrlődik. Ennyit tudok kivenni az egészből. Bízik is benned, meg nem is.
2019. aug. 24. 16:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Hogy miért? Hát ez egy kicsit furcsa kérdés :) Talán mert már nem tudtam úgy ránézni. Ettől függetlenül én még szerettem, csak nem tudtam efölött elsiklani.. Én próbáltam magamban ezt az egészet lerendezni, de nem ment és nem csak hirtelen úgy éreztem, hanem folyamatosan ezen járt az eszem, hogy mi is a helyes döntés? Én sem tudtam, hogy mit csináljak.És még így is nehezen léptem tovább, nagyon sokáig magam alatt voltam.. De hat sajnos ez ilyen..
2019. aug. 24. 17:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem is megcsalt a volt barátnőm és hiába hogy szerettem, semennyi pénzért se kezdeném újra, ő átvert, becsapott. Jó lenne vele, de jobb nélküle.
2019. aug. 24. 17:30
 15/15 Rockarc ***** válasza:

Ujrakezdtetek, csak egy valami kimaradt. A bizalomepites. Attol, hogy ismeritek egymast, vagy korabban hancuroztatok egy agyban, meg szukseg van erre. Nem is ertem teljesen a szitut, hogy pontosan mennyit is vagytok egyutt fizikailag, de mintha ez valami minimalis lenne. Pontosan tudnad definialni, hogy mit jelent, hogy megint egyutt vagytok?

Ket dolgot mondanek. Az egyik, hogy semennyire nem bizik benned, ezert, ha azt szeretned, hogy minden a regi legyen, akkor bizony vissza kell hordanod az osszes teglat ahhoz a varhoz, amit osszeomlasztottal korabban. Nem fog megint megnyilni, hogy aztan egy kosza pillanatodban megint a foldhoz vagd.

A masik, hogy lehet o mar tudja, hogy veled vege van, mert fel labbal mar talalt maganak valakit. Nala ez az elvalas lehet tobb, mint egy sima bucsu, lehet tudja, hogy mar soha tobbe nem fog latni.

A papolas reszet kihagyom, ugy latom a kovetkezmenyek tantargy leckejet megtanultad. Jol fog jonni a potvizsgan.

43F

2019. aug. 25. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!