Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan férfiakat kérdeznék akiket lecserélt a barátnőjük másik pasira és a velük való kapcsolat után azonnal a másikkal volt a lány. Ti ezt hogy viseltétek?
1 héten keresztül bőgtem, mint egy szharos kislány, majd kb. 5 hónapon át depresszió, étvágytalanság és alkoholba menekülő hétvégék jöttek. Ennek már 2 éve és most boldogabb vagyok, mint valaha. :)
23/f
Nagyjából 2 hónapig szenvedtem, 1 éves kapcsolat után az exem dobott és a Facebookon láttam, hogy 2 héttel később új pasija volt.
Később tudatosult bennem, hogy ez egy jól megszervezett, összehangolt offenzíva volt ellenem, kooperálva a húgával és annak barátjával. Én már nem fértem a képbe, ezért ők is segítették az exemet hogy minél gördülékenyebben tehessem ki a szűrömet és jöhessen össze a másik pasival.
Undorító egy időszaka volt ez az életemnek, de ekkor tanultam meg, hogy bárki lecserélhető és leváltható. Én is.
Míg velem 1 évig a kapcsolati státuszt sem volt hajlandó megjeleníteni egyik közösségi portálon sem, addig a sráccal szinte azonnal mindenhol a nyilvánosság elé tárták hogy együtt vannak és milyen kva boldogok. Hiába, a budapesti lakás, jól fizető állás, kiváló kapcsolati tőke - amikkel a srác rendelkezett - legyőzte az én vidéki 250 000-es nettómat és a 2. emeleti lakásom.
Számomra tanulság: egy pénzéhes dög volt. Semmi egyéb.
Ismerek olyat aki ugrál egyik faccról a másikra.
És mindegyiket a szerelmének tartja, a csaj utánam már azt hiszem a 3. Pasit fogyasztja.. Örülök, hogy megszabadultam tőle
Akkor bizonyosodtam meg arról amit addig is tudtam, de nem volt rá bizonyítékom:
Az emberek megbízhatatlanok, kétszínűek és másodpercek alatt váltanak oldalt. Ezt azóta rengeteg egyéb esemény igazolta.
A legtöbb ember ilyen téren nem ér semmit. Ezek azok akik azonnal cserélik le az "elveiket", a lobogót, a hozzáállást amint úgy érzik jónak. Tisztára mint a románok bármelyik háborúban. Fúj.
Igazából már akkor lecserélt, amikor még papíron velem volt, és az én albérletemben lakott - ráadásul már a menyasszonyom volt.
Nem csak simán megcsalás volt, hanem már a továbbállást tervezte a másik palihoz, pár hét múlva lépett volna, amint sikerült volna megoldaniuk az összeköltözést.
Szerencsére lebukott, úgyhogy megelőztem, nagyon csúnyán elküldtem a csajt a tetves k anyjába, kizavartam a kecóból, úgyhogy muszáj volt a szemét kis ri--bi csövesként bekérezdkedni az éjszaka közepén valami barátnőjéhez, hogy ne a híd alatt kelljen aludnia :DDD
Zárat lecseréltem, megmondtam neki, hogy ha a ~100 ezres jegygyűrűt visszaadja, akkor cserébe EGYSZER! még beengedem, hogy elvigye a cuccait, amit nem tud elvinni, megy a szemetes konténerbe.
Rendesen jó volt nézni, ahogy a 3 bazinagy zsákot meg a gurulós bőröndjét sírva húzta maga után a vili megállóba, mint valami putriscigány, mert persze a csicska új palija nem mert odajönni segíteni neki.. :D
Ott könyörgött, hogy hadd jöjjön vissza még egy körre, mert még csomó mindene van, mondtam persze, holnap még jöhet.
De persze nyilván amint elhúzott, kihajigáltam az összes maradék szarját a szemeteskonténerbe.
Este meg bevettem fél üveg whiskyt, és elmentem inni egy haverommal.
Másnap amikor beállított, mondtam neki, hogy a cuccaid a szemetes konténerben, lehet kezdeni a kukabúvárkodást :D
Sírva örjöngött meg fenyegetőzött, én akkor már csak kárörvendően röhögtem :D
Még utána azért egy ideig szarul éreztem magam, hogy így át lettem cseszve, viszont az meg nagyon jó érzéssel töltött el, hogy cserébe én is így kib-sztam vele :D
Hiába mondják, hogy a bosszú semmire sem megoldás ,viszont jó érzés, nekem segített gyorsan túllenni a dolgon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!