Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Olyan férfiakat kérdeznék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan férfiakat kérdeznék akiket lecserélt a barátnőjük másik pasira és a velük való kapcsolat után azonnal a másikkal volt a lány. Ti ezt hogy viseltétek?

Figyelt kérdés
2019. dec. 13. 22:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

1 héten keresztül bőgtem, mint egy szharos kislány, majd kb. 5 hónapon át depresszió, étvágytalanság és alkoholba menekülő hétvégék jöttek. Ennek már 2 éve és most boldogabb vagyok, mint valaha. :)

23/f

2019. dec. 13. 22:22
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

Nagyjából 2 hónapig szenvedtem, 1 éves kapcsolat után az exem dobott és a Facebookon láttam, hogy 2 héttel később új pasija volt.

Később tudatosult bennem, hogy ez egy jól megszervezett, összehangolt offenzíva volt ellenem, kooperálva a húgával és annak barátjával. Én már nem fértem a képbe, ezért ők is segítették az exemet hogy minél gördülékenyebben tehessem ki a szűrömet és jöhessen össze a másik pasival.

Undorító egy időszaka volt ez az életemnek, de ekkor tanultam meg, hogy bárki lecserélhető és leváltható. Én is.

Míg velem 1 évig a kapcsolati státuszt sem volt hajlandó megjeleníteni egyik közösségi portálon sem, addig a sráccal szinte azonnal mindenhol a nyilvánosság elé tárták hogy együtt vannak és milyen kva boldogok. Hiába, a budapesti lakás, jól fizető állás, kiváló kapcsolati tőke - amikkel a srác rendelkezett - legyőzte az én vidéki 250 000-es nettómat és a 2. emeleti lakásom.

Számomra tanulság: egy pénzéhes dög volt. Semmi egyéb.

2019. dec. 13. 22:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek olyat aki ugrál egyik faccról a másikra.

És mindegyiket a szerelmének tartja, a csaj utánam már azt hiszem a 3. Pasit fogyasztja.. Örülök, hogy megszabadultam tőle

2019. dec. 13. 22:25
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer történt ilyen amikor még középiskolás voltam. Elég megalázónak éreztem így nem is hagytam szó nélkül a dolgot. Mondanom sem kell, hogy verekedés lett belőle amiből nem én jöttem ki nyertesen így még inkább rosszabbodott a helyzet. Utána viszont egy ponton rájöttem, hogy valójában teljesen értelmetlen tovább törni és alázni magam, így annyiban hagytam és csendben tűrtem a piszkálódó megjegyzéseket, egy ideig ez ment, majd mikor már őket sem érdekelte, hogy én mit csinálok és engem sem érdekelt, hogy ők mit csinálnak szétmentek, majd próbálta ismét keresni a társaságom a lány. Én rosszat nem akartam neki, de már nem mentem vele bele semmilyen kapcsolatban sem, majd idővel a köszönésen kívül semmi sem maradt meg köztünk. Tudom ez nem egy érdekes történet, de ilyen esetekben talán annyi tanulsága van, hogy a párkapcsolat nem verseny ahol a másik leelőz és nekünk törekedni kellene arra, hogy újra az elsők legyünk.
2019. dec. 13. 22:26
 5/11 Barnabas333 ***** válasza:
41%
Csak a titkos sportos szeretőm tett ilyet 9hónap után, azóta is hiányzik. Egyszer találkoztunk egy éve de nem akarja újra kezdeni... Kapcsolatban nem cserélnek le a nők, annál jobb vagyok.41f
2019. dec. 13. 23:43
 6/11 anonim ***** válasza:
78%
Egyszer fordult elő ilyen velem, egy ismerős súgott, hogy látta az akkori barátnőmet egy másik férfival ebédelni. Rákérdeztem a barátnőmnél, és akkor annyit mondott hogy régi ismerős és összefutottak. Hihetően mondta, nem balhéztam miatta.Rá 1 hétre szóltam a barátnőmnek, hogy ki kell utaznom Németországba az anyacéghez 1 napra, még egy kollégámat is rávettem hogy hívjon fel mintha egyeztetnénk az utazással. Miután elmentem a lakásomból követtem a páromat és bele is sétált a csapdába, találkozott a férfivel. Csókkal köszöntötték egymást, kapott virágot is, többre már nem voltam kíváncsi. Következő nap felhívtam telefonon és közöltem vele hogy fél órája van összepakolni, nem értette a dolgot. A megbeszélt időpontban megérkeztem kb beszéltünk 5 percet, közöltem vele hogy minden tőlem kapott használati tárgyat adjon vissza(lakáskulcs,kocsikulcs,belépő) és közben megérkezett az új lovagja, hogy segítsen pakolni. Nem volt egy hosszú kapcsolat, de úgy búcsúztam el a lánytól, hogy többet ne kerüljön a szemem elé ha jót akar magának. Azért még annyit megtettem, hogy a közös barátunknak(aki történetesen egy nő)elmeséltem mekkora r.banc a barátnője és még ő kért helyette elnézést.
2019. dec. 14. 00:04
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor bizonyosodtam meg arról amit addig is tudtam, de nem volt rá bizonyítékom:

Az emberek megbízhatatlanok, kétszínűek és másodpercek alatt váltanak oldalt. Ezt azóta rengeteg egyéb esemény igazolta.

A legtöbb ember ilyen téren nem ér semmit. Ezek azok akik azonnal cserélik le az "elveiket", a lobogót, a hozzáállást amint úgy érzik jónak. Tisztára mint a románok bármelyik háborúban. Fúj.

2019. dec. 14. 00:36
 8/11 anonim ***** válasza:
84%
engem is lecserélt az akkori barátnőm. röviden a sztori: kb 5 évig voltunk együtt, ebből az utolsó pár évben együtt is laktunk. ahogy írta is már valaki, neki is a húga falazott. az unokatestvérem látta valamelyik plázában egy pasival és persze rögtön súgott nekem. én nem csináltam jelenetet, úgy tettem mintha semmiről nem tudnék, aztán le is lépett pár hét múlva. ez a pasi el is vette feleségül később, már akkor kavartak, mikor még együtt voltunk és gyakorlatilag az én ágyamból az övébe feküdt át. eléggé magam alatt voltam, nem esett jól az, hogy így intézte a dolgainkat. nem állt elém, hogy figyu, ez van, már nem kellesz és kész. egyébként a másik pasi sokkal jobban állt anyagilag mint én. de hát aztán élet úgy hozta, hogy sikerült elégtételt vennem akaratomon kívül, de ez már egy másik sztori.
2019. dec. 14. 06:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik nő végig csalta az agyam, míg vele voltam. Szerettem őt, de óriásit hibáztam azzal, hogy mindent elnéztem neki. Ez egy olyan lecke volt, amit egy életre megtanultam. Ráadásul voltak olyan lányok akiket miatta hanyagoltam, pedig megbecsültek volna. Utánam azonnal felvállalt a a kapcsolatát az új palijával. Azóta eltelt jó pár év és túl van egy gyereken és egy szétmenésen a gyereke apjával, a főnöke a szeretője. Tesómnak írogatta a múltkor, hogy régebben nem tudott normálisan hozzám állni és ez hiba volt. Utólag belátom, hogy ez inkább szerencse volt, mert elsorvasztotta volna az életemet.
2020. nov. 30. 21:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Igazából már akkor lecserélt, amikor még papíron velem volt, és az én albérletemben lakott - ráadásul már a menyasszonyom volt.

Nem csak simán megcsalás volt, hanem már a továbbállást tervezte a másik palihoz, pár hét múlva lépett volna, amint sikerült volna megoldaniuk az összeköltözést.

Szerencsére lebukott, úgyhogy megelőztem, nagyon csúnyán elküldtem a csajt a tetves k anyjába, kizavartam a kecóból, úgyhogy muszáj volt a szemét kis ri--bi csövesként bekérezdkedni az éjszaka közepén valami barátnőjéhez, hogy ne a híd alatt kelljen aludnia :DDD

Zárat lecseréltem, megmondtam neki, hogy ha a ~100 ezres jegygyűrűt visszaadja, akkor cserébe EGYSZER! még beengedem, hogy elvigye a cuccait, amit nem tud elvinni, megy a szemetes konténerbe.

Rendesen jó volt nézni, ahogy a 3 bazinagy zsákot meg a gurulós bőröndjét sírva húzta maga után a vili megállóba, mint valami putriscigány, mert persze a csicska új palija nem mert odajönni segíteni neki.. :D

Ott könyörgött, hogy hadd jöjjön vissza még egy körre, mert még csomó mindene van, mondtam persze, holnap még jöhet.

De persze nyilván amint elhúzott, kihajigáltam az összes maradék szarját a szemeteskonténerbe.

Este meg bevettem fél üveg whiskyt, és elmentem inni egy haverommal.

Másnap amikor beállított, mondtam neki, hogy a cuccaid a szemetes konténerben, lehet kezdeni a kukabúvárkodást :D

Sírva örjöngött meg fenyegetőzött, én akkor már csak kárörvendően röhögtem :D

Még utána azért egy ideig szarul éreztem magam, hogy így át lettem cseszve, viszont az meg nagyon jó érzéssel töltött el, hogy cserébe én is így kib-sztam vele :D

Hiába mondják, hogy a bosszú semmire sem megoldás ,viszont jó érzés, nekem segített gyorsan túllenni a dolgon :D

2020. dec. 1. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!