Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha még 2 év után is le vagyok tiltva az exemnél?
Örökre le vagy tiltva.
Ezek szerint nem véletlenül, mert még most is vele foglalkozol ahelyett, hogy a múltat lezárnád, és élnéd a nirmális életedet.
Én letiltottam az exemet. Nem hiszem hogy valaha visszavonom a tiltást, semmi okom rá. Nem tervezek vele beszélni többet, eleget rúgott már belém.
Ismerős az érzés amúgy, hogy nem tudod elfelejteni ennyi idő után sem. Ha találsz valakit majd elfelejted, gondolom, de ne tudom mivel ezt még nem tapasztaltam meg.
De azt ne várd hogy visszavonja a tiltást, csak a sebeket újra felszakítaná még ha meg is történne. Engedd el, és próbálj meg tovább lépni.
Azt jelenti hogy ő egy haragtartó, kemény ember.
Lehet hogy nem tud mélyen érezni, szeretni igazán.
Én mindig lestem titokban hogy mi van az exeimmel és örúltem ha jól vannak.
Ennek valami kemény hideg kő van a szíve helyén.
"Ha valakit egyszer letiltok, miért oldalám fel?"
Ezernyi oka lehet: hirtelen haragból került sor a letiltásra, amit az ember nem gondol komolyan.
Vagy megváltoznak az érzések, mivel az ember átértékeli a dolgokat.
De az is lehet, csak vissza akarsz kérni valamit tőle...
Húgom is feloldotta az exét, találkozott is vele utána.
Engem volt olyan, aki 1,3 év után oldott fel. Igaz, ő nem a barátnőm volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!