Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit jelent ha még 2 év után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha még 2 év után is le vagyok tiltva az exemnél?

Figyelt kérdés

2024. jan. 25. 20:59
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
95%
Elfelejtett… igyis meg ugyis
2024. jan. 26. 12:27
 22/65 anonim ***** válasza:
88%
Engem is letiltott exem anno, igazából nem is nagyon érdekel engem, azóta már ideje másik párom van. Ezzel nem foglalkozok, de ha pár napja elhunyt keresztanyám profilját meglátom, a sírás kerülget
2024. jan. 26. 20:13
 23/65 anonim ***** válasza:
97%
Azt, hogy nem érdekled semmennyire. Ne pazarold az idődet arra, hogy ezen siránkozol.
2024. jan. 26. 20:35
 24/65 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is le van tiltva az ex,februárban lesz pont 2 éve.Sajnos ő emlékezet kiesésben szenved és nem ismeri el hogy rendszeresen csalt fűvel fával,pedig voltak beszélgetések amiket megmutattam neki,akkor is csak vigyorgott...sose állt ki értem a szüleinél ha én voltam a téma,konkrétan olyan érzés volt mintha egyedül lettem volna abban a kapcsolatban...remélem azóta a rák megette a ribizlit...
2024. jan. 27. 19:54
 25/65 anonim ***** válasza:
83%
Nem felejtett el csak úgy utál ahogy vagy,nem akarja hogy újra az élete része legyél.
2024. jan. 27. 20:48
 26/65 A kérdező kommentje:
Az hogy még mindig le vagyok nála tiltva, mindenképpen azt jelenti hogy úgy utál mint a sz*rt?
2024. jan. 27. 20:53
 27/65 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem jelenti mindenképpen azt. Azt is jelentheti hogy lezárta ezt a dolgot magában. Előbb is írtam már, és nem csak én, hogy le kell zárnod neked is. Nem számít miért vagy letiltva, mert már nem lesz semmi. Tudom, valahol hiányzik, tudom mit érzel. De ennyi, ezzel ne foglalkozz többet, ne agyalj rajta, ne érdekeljen.
2024. jan. 27. 20:59
 28/65 anonim ***** válasza:
92%
Nem érdekled. Ne kattogj ezen. 2 év eltelt. Lehet, azért tíltott, mert tudja, hogy még mindig zaklatnád.
2024. jan. 27. 21:00
 29/65 A kérdező kommentje:
2 év alatt egyszer sem zaklattam. És ezt nem úgy értem hogy rá írtam, csak nem kapta meg a tiltás miatt. Semmilyen módon nem próbáltam meg felvenni vele a kapcsolatot. Csak nemrég "teszteltem" hogy vajon le vagyok-e nála tiltva (nem üzenet írással, más módszerrel) és beigazolódott hogy igen. Sokat gondolok rá, van hogy még mindig hiányzik. Én is tudom, hogy el kéne felejtenem, de olyan nehéz :(
2024. jan. 27. 21:15
 30/65 anonim ***** válasza:
100%
Ha 2 év alatt nem érdekelt akkor miért éppen most? Miért mentetek szét anno?
2024. jan. 28. 00:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!