Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is úgy érzi hogy zavarná az ha a jövőbeli párja nem lenne érintetlen ?
Tudom kissé gyerekesen hangzik ez, fiatal is vagyok még , 19-20 éves. Nemrég sajnos szakítottunk a barátnőmmel akivel több mint 2 évig voltunk együtt, borzasztó szakítás volt, még nem léptem túl. Elsők voltunk egymásnak majdnem mindenben, és ez nagyon jó erzés volt. Néztem motivációs videókat hogy hogyan tegyük túl magunkat az exünkön, több helyen is javasolták azt hogy képzeljünk el magunk elé egy ilyen tökéletes "jövőbeli feleségképet" aki jobb mint az exünk ,meg beszéljünk is hozzá magunkban ha jól esik. Úgy formáljuk magunkat hogy majd mikor neki elmeséljük ezt az időszakot akkor büszke legyen ránk.(ez egy ilyen motiváció hogy ne érezzük magunkat annyira elesettnek). Megpróbáltam alkalmazni ezt és mintha segített is volna. De most belegondoltam hogy nagy az esély rá hogy nem én leszek neki az első kapcsolata, lefeküd rendszeresen az exével és imádta. Tudom ez rám ugyan így igaz, de mégis nagyon rossz belegondolni ebbe hogy az exemmel ellentétben a következő páromat lehet már többen is "használták" testileg . Ha valakinek több tapasztalata van ebben, vagy volt hasonló helyzetben , csak már előrébb van mint én, vagy pedig a párjának nem ő az első ,akkor örülnék ha leírná hogy hogyan tette ezen magát túl.
"Kinövi" ezt az érzést az ember?
30
Hát ha a te szinted az a férfi, aki "szutykos lotyókkal" kavar, akkor ja... Bocs, én nem a putriban élek. :D
???
Nem az exek, hanem az exek száma nem érdekel, mert rendben van az önbecsülésem. És bocsi, nem olyan körökben mozgok, ahol putrisokkal kavarnak az emberek.
Ezzel a logikával meg a nő se legyen szűz, mert az is bénázhat, meg feszenghet. Viszont ha már van tapasztalata, akkor tudja mit kell csinálni, és szégyenlősködni se fog.
Az meg tapasztalat hogy a pasiknál se a mennyiség számít.
Na, ezt így előadnád nekem, azonnal kidobnálak.
"Többen használtak" - meg a jó édes anyukádat, azt.
Szexelek, mert nőként JÓL ESIK, és ez nem jelenti azt, hogy tárgy vagyok. Egyszerűen EGÉSZSÉGES.
De nem is kellene olyan mentálisan kattos pasi, aki szerint én már "használt" vagyok, csak mert előtte is volt szexuális életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!