Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Más is úgy érzi hogy zavarná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is úgy érzi hogy zavarná az ha a jövőbeli párja nem lenne érintetlen ?

Figyelt kérdés

Tudom kissé gyerekesen hangzik ez, fiatal is vagyok még , 19-20 éves. Nemrég sajnos szakítottunk a barátnőmmel akivel több mint 2 évig voltunk együtt, borzasztó szakítás volt, még nem léptem túl. Elsők voltunk egymásnak majdnem mindenben, és ez nagyon jó erzés volt. Néztem motivációs videókat hogy hogyan tegyük túl magunkat az exünkön, több helyen is javasolták azt hogy képzeljünk el magunk elé egy ilyen tökéletes "jövőbeli feleségképet" aki jobb mint az exünk ,meg beszéljünk is hozzá magunkban ha jól esik. Úgy formáljuk magunkat hogy majd mikor neki elmeséljük ezt az időszakot akkor büszke legyen ránk.(ez egy ilyen motiváció hogy ne érezzük magunkat annyira elesettnek). Megpróbáltam alkalmazni ezt és mintha segített is volna. De most belegondoltam hogy nagy az esély rá hogy nem én leszek neki az első kapcsolata, lefeküd rendszeresen az exével és imádta. Tudom ez rám ugyan így igaz, de mégis nagyon rossz belegondolni ebbe hogy az exemmel ellentétben a következő páromat lehet már többen is "használták" testileg . Ha valakinek több tapasztalata van ebben, vagy volt hasonló helyzetben , csak már előrébb van mint én, vagy pedig a párjának nem ő az első ,akkor örülnék ha leírná hogy hogyan tette ezen magát túl.

"Kinövi" ezt az érzést az ember?

2023. dec. 28. 09:59
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
16%
Kérdező megértél rá, hogy elvigyen téged a rák.
2023. dec. 28. 13:31
 12/38 anonim ***** válasza:
69%
Jajj mintha az exem hallanám. Exem előtt volt egy barátom akivel egymásnak voltunk az elsők, majd szakítás és egy újabb kapcsolatba csöppentem. Első szex előtt megkérdezte hogy szűz vagyok-e. Mondtam hogy nem, volt barátommal veszítettem el. Teljesen lehangolódott majd évek múltán is valahogyan mindig felhozta hogy használt vagyok. Ha egy lánnyal összejössz akkor ő már a múltat jobb esetben lezárta. Én soha nem gondolok vissza arra hogy milyen volt az exemmel a szex, nem hasonlítgatom őket össze. Én azt javasolom hogy próbáld fejben ezt helyretenni magadban és elfogadni a szituációt, mert ha összejössz egy nem szűz lánnyal ő akkorbis észre fogja ezt venni hogy téged zavar, ha nem mondod ki.
2023. dec. 28. 13:52
 13/38 anonim ***** válasza:
0%
Pedig tényleg használt lesz a lány. Ez olyan mint pl egy zokni vagy egy alsógatya. Ha csak megsimogatják, attól még nem lesz használd, de ha belerakják a büdös lábukat az meh... Te se veszel használt alsót vagy zoknit. És ott a telegónia is. Lányoknál van értéke a szüzességnek, nagyon is!
2023. dec. 28. 13:54
 14/38 anonim ***** válasza:
0%
Nekem eddig csak szűz barátnőm volt (5 volt összesen), és a következő is szűz lesz. Remélem az már kitart az egész hátralévő életünkben.
2023. dec. 28. 13:56
 15/38 anonim ***** válasza:
59%
Inkább ne is ismerkedj.
2023. dec. 28. 14:23
 16/38 anonim ***** válasza:
84%
Kedves 13-as az a fiú aki már nem szűz akkor ő is használt. Akkor majd én is úgy randizok hogy szűz fiút keresek, mert nekem egy használt nem kell.
2023. dec. 28. 14:53
 17/38 anonim ***** válasza:
0%
Nem, a fiúnál nincs ilyen, hogy szüzesség. A zokni példájával élve a láb nem lesz lyukas, de a zokni igen. Szüzesség csak lányoknál van😊
2023. dec. 28. 14:59
 18/38 anonim ***** válasza:
79%
Jujj akkor nagyon el vagy tévedve drága kincsem. Mert amíg te nem mártod lányba azt ami a lábad között van, addig szűz vagy. Ha belemártod akkor nem. És egyébként lányok is mondhatják azt hogy nekem nem kell egy olyan fiú aki más lányt dugott előttem.
2023. dec. 28. 15:08
 19/38 anonim ***** válasza:
88%
Esetleg ha nem tárgyakhoz hasonlítanátok a nőket... :D Ócska banda.
2023. dec. 28. 15:16
 20/38 anonim ***** válasza:
0%
De egy férfinél ez nem érték, egy lánynál igen😊 és ez így van a gyakorlatban is, a nők nem szokták elvárni, hogy a férfi szűz legyen, sokkal inkább az jön be nekik, ha van tapasztalata!
2023. dec. 28. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!