Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Más is úgy érzi hogy zavarná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is úgy érzi hogy zavarná az ha a jövőbeli párja nem lenne érintetlen ?

Figyelt kérdés

Tudom kissé gyerekesen hangzik ez, fiatal is vagyok még , 19-20 éves. Nemrég sajnos szakítottunk a barátnőmmel akivel több mint 2 évig voltunk együtt, borzasztó szakítás volt, még nem léptem túl. Elsők voltunk egymásnak majdnem mindenben, és ez nagyon jó erzés volt. Néztem motivációs videókat hogy hogyan tegyük túl magunkat az exünkön, több helyen is javasolták azt hogy képzeljünk el magunk elé egy ilyen tökéletes "jövőbeli feleségképet" aki jobb mint az exünk ,meg beszéljünk is hozzá magunkban ha jól esik. Úgy formáljuk magunkat hogy majd mikor neki elmeséljük ezt az időszakot akkor büszke legyen ránk.(ez egy ilyen motiváció hogy ne érezzük magunkat annyira elesettnek). Megpróbáltam alkalmazni ezt és mintha segített is volna. De most belegondoltam hogy nagy az esély rá hogy nem én leszek neki az első kapcsolata, lefeküd rendszeresen az exével és imádta. Tudom ez rám ugyan így igaz, de mégis nagyon rossz belegondolni ebbe hogy az exemmel ellentétben a következő páromat lehet már többen is "használták" testileg . Ha valakinek több tapasztalata van ebben, vagy volt hasonló helyzetben , csak már előrébb van mint én, vagy pedig a párjának nem ő az első ,akkor örülnék ha leírná hogy hogyan tette ezen magát túl.

"Kinövi" ezt az érzést az ember?

2023. dec. 28. 09:59
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
88%

Akkor vegyük úgy mintha a férfi egy tampon lenne. Egyik nő sem rakna föl használt tampont, de mégcsak hozzá se nyúlna!

Na milyen lenne ha a nők így gondolkodnának? Ugye-ugye?

2023. dec. 28. 15:27
 22/38 anonim ***** válasza:
0%
A férfi nem tampon 🤣 nem nedfszívó. A nő szét tud tágulni, a szűzhártya sérül, stb stb. A nőnek sokkal nagyobb értékre van, minthogy bárki beszennyezze
2023. dec. 28. 15:30
 23/38 A kérdező kommentje:
A kérdésemmel nem akartam ílyen végletekig elmenni, nem írtam hogy egy nőnek kevesebb lenne az értéke. Szimplán a kérdésem csak arról szólt hogy hogyan fogadják el más tapasztaltabb férfi társaim ezt a gondolatot. Nem fájó pont ebbe belegondolni? Vagy ez ember függő? Nekem nincs tapasztalatom ilyenben ,meg kialakult bennem az exemmel egy ilyen túl ideális kép hogy mi így fogunk meghalni hogy egymáséi voltunk es leszünk is örökké. Most meg hirtelen ez szertefoszlott. Ne savazzatok kérlek. De mindegy megkaptam a választ talán.
2023. dec. 28. 15:44
 24/38 anonim ***** válasza:
76%

Nekem fájó pont lenne, ha a következő párom így tekintene rám, csak mert nem sikerült elsőre megtalálnom, akivel leélem az életemet. Ahogy neked sem sikerült, csak te férfi vagy.

Remélem engem olyan talál meg, aki engem szeret és nem a szüzességhez köti az ember értékét.

Talán az segít elfogadni ezt a tényt, ha belegondolsz kicsit a másik oldalba is , nem csak a sajátodba.

Hisz te is szerettél már mást, sajnos ha valamibe belekezdesz annak bizony vége is lehet ezt nem tervezi az ember...és szerethetsz újra, sőt akár jobban. Csak ezt éretten kell kezelni.

2023. dec. 28. 16:09
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Nálad inkább az a baj hogy vele képzelted el az egész életedet, meg hogy ő volt az első, így ez az egyetlen tapasztalatod, példád.

De sajnos elmúlt. A következőnek már valószínűleg nem te leszel az első, mint ahogy neked sem ő. Vagy ha mégis első leszel, akkor lehet pont őt fogja zavarni hogy neked nem ő az. Erre is gondolj.

És addig ne akarj új kapcsolatot, amég ezen nem vagy túl.

2023. dec. 28. 16:19
 26/38 anonim ***** válasza:
67%

22

A szűzhártya ezer módon megsérülhet. És amúgy jó szöveg. Ezentúl használt tamponnak hívom azokat a férfiakat, akik szexeltek már - és a kérdezőhöz hasonlóan gondolkodnak.

Vagy legyen használt dildó. Ahhoz sem nyúlnék már után. Fúj. :D

Na hogy esik?

2023. dec. 28. 16:24
 27/38 anonim ***** válasza:
84%

#26 #22

És szerintem vibrátort se venne senki használtat, akkor a használt farok miért is kéne? :)

2023. dec. 28. 16:29
 28/38 anonim ***** válasza:
0%
Szerencsétlek. Nem azért nem vágyunk szűz fiúkra, mert nekünk mindegy hogy hány nővel voltatok, hanem mert tapasztalat kell ahhoz hogy teljesíteni tudjatok az ágyban (már akinek sikerül). Persze, a legideálisabb egy szűz farok lenne, mert tényleg gusztustalan néha hogy milyen exekkel voltak, de az ember elengedi, mert cserébe talán nem egy 5 perces döfködést kap.
2023. dec. 28. 16:29
 29/38 anonim ***** válasza:
71%

28

De bizony. A normálisabb nőknek mindegy, hogy a pasijuk, hány nővel volt, mert:

1. Nem tekintik tárgynak a párjukat.

2. Nincs gond az önbecsülésükkel.

Csak azok a férfiak és nők vekengenek a párjuk exein, akik az egyik kritériumot nem teljesítik.

2023. dec. 28. 16:34
 30/38 anonim ***** válasza:
0%
Tehát ha nekem nincs gond az önbecsülésemmel, akkor nem érdekel hogy a párom előttem hány szutykos lotyóba rakta bele. :D Érdekes gondolatmenet.
2023. dec. 28. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!