Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/14 anonim válasza:
Nem, tegnap meghalt az utolsó is. Ez mégis milyen kérdés?
2/14 A kérdező kommentje:
Ja hát úgy értettem hogy most itt
2019. okt. 10. 21:09
3/14 anonim válasza:
Vannak... valahol biztos 😂😅 pl itt is vannak még 20-23 évesek akik szűzek de amugy nagyon szép lányok
4/14 anonim válasza:
Nem beszélve mas kultúrákról ahol a szexualitás elkezdése kb 20-24 évesen kezdődik el (pl keleti országok ahol a tanulástol vannak bezsongva az emberek)
5/14 anonim válasza:
Keresés hasonló témákban megjelölésnél az eladó szó nagyon tetszik :D
Egyébként vannak, én is az vagyok:)
19/L
6/14 anonim válasza:
Tényleg, azt írja, eladó 😂
Én is szűz vagyok, de nem eladó :D
10/14 anonim válasza:
Há ja, vannak, de hozzám nem nagyon illenek, mert én Mérleg vagyok és ha rámállnak, akkor olyat mutatok nekik, amit nem akarnak látni. ⚖
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!