Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/11 anonim válasza:
Nem feltétlen, de a ha pasi úgy viselkedik, pl. bátortalan, félénk, tesze-tosza..stb., abból még a h..lye is rájön, hogy szűz.
2/11 anonim válasza:
Szerintem nem, de a túlzott félénkségből + bizonyos külső jegyekből(túlsúly, kockás pulóver, szemüveg, stb.) asszociálhatnak rá.
3/11 anonim válasza:
Nem kell érezniük, mert az ismerkedés elején én tisztázom.
4/11 anonim válasza:
Több kilométerről, mint maci a lazacot.
5/11 anonim válasza:
Én nem hiszem hogy rájönnék, talán mert nem érdekel.
40/n
6/11 anonim válasza:
Az ugye megvan hogy a fiúknak nincs szűzhártyájuk? A szüzesség értelmezési tartománya a nőkre korlátozódik.
7/11 anonim válasza:
#6 Ez igaz, mégis a fiúkat röhögik ki eme "állapotuk" miatt.
8/11 anonim válasza:
Ha vekonyan izmos vagy,akkor nem problemazok rajta,h szuz vagy.
N
9/11 anonim válasza:
A nők azt érzik meg, ha a többi nő nem kér belőle. Ezért van nehéz helyzetben minden szűz férfi, mert egyetlen nő sem akar olyan pasit, akiről tudja, hogy más nőt nem tudna megkapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!