Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi alapján határoljátok be, hogy egy pasi szűz vagy sem?
Figyelt kérdés
mi alapján kezdtek gondolkodni erről?2016. szept. 18. 11:36
1/5 Sunshinedoll válasza:
Nem szoktam ilyeneken gondolkozni. Pont nem érdekel.
3/5 anonim válasza:
kapcsolat előtt én szeretem tudni.nem vonzanak azok a pasik akik mindenkit megdugnak.ezeket el is hajtom jooo messzire:)
4/5 anonim válasza:
uccso voltam.és én mindig megkerdezem :D
5/5 anonim válasza:
Megcsókolni sem mer, vagy megakad egy bizonyos szinten a petting az nagyon tapasztalatlanságról árulkodik. Eddig bejött, aki közel egy hónapnyi találkozgatás után is játszotta a szende szüzet az el is mondta, hogy ja amúgy még nem volt senkivel. Ha hamarabb elmondja máshogy állok hozzá, így addigra már kiábrándultam belőle, azt gondoltam csak azért van velem, hogy legyen neki is valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!