Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasas undorító módon bánt velem, kihasznált,miközben tudta, hogy beleszerettem. Rengeteget hazudott, teljesen összetörtem. Annyira fáj, hogy így viselkedett. Már nem tudok se bízni, se nyitni mások felé. Hogy lépjek tovább, már 2 hónapja sírok?
Figyelt kérdés
2023. dec. 24. 06:10
31/38 anonim válasza:
2 hónap az lóf@&z, már bocsánat. Sírdogálj még kicsit, amíg jól esik, ne siesd el. Majd ne félj egyszer csak egyik nap azt veszed észre, hogy már órák óta nem gondoltál rá, hogy ismét megmosolyogtat a napsütés, és jókedvre derít egy séta a meleg tavaszi napsütötte parkban. Nem fogok hazudni, most kurv*aszar, ezt te is érzed és nem hazudok kurv*aszar lesz még egy jóideig, de aztán annyira megkönnyebbülsz és felszabadulsz...nincs varázsszer, sem titkos módszer...ezt most fogcsikorgatva ki kell seggelni, de idővel jobb lesz hidd el, addig meg kitartást ;)
32/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azóta eltelt újabb 2 hónap, még mindig nagyon nehéz, de talán már kicsit jobb.
2024. febr. 23. 23:56
33/38 anonim válasza:
7-es pl egy komplett red flag a rosszindulatával. 1. lecke: ilyeneket elkerülni.
34/38 anonim válasza:
Kérdező nem olvastam minden választ végig de nekem is volt ilyenben részem.Kicsit magamra ismertem..Bar a kérdésed óta már eltelt 2 hónap talán jobban is vagy azóta?
35/38 A kérdező kommentje:
Kedves 34-es, kicsit igen, de még mindig nagyon fáj, nem az elvesztése, mert tényleg egy értéktelen ember volt, s inkább az idealizált képbe szerettem bele, amilyennek őt hittem, s nem is amiatt sírtam talán annyit, hogy ő nem az életem része, hanem, hogy mekkorát csalódtam benne mint ember, és hogy tud vki így viselkedni egy másik emberrel. Tudom, hogy nőkben is van ilyen, és elhiszem, hogy mindkét nem tud nagyokat sérülni, de számomra ez a fajta gerinctelenség ismeretlen volt, eddig. Igazából lelkileg lenne jó talpra állni, de biztos idővel könnyebb lesz, csak hát már nem tudok senkihez se úgy állni, nem is vágyom senkire már.
2024. febr. 24. 09:46
36/38 anonim válasza:
Kérdező megértelek ha gondolod beszéljünk privátban,hátha segít.😇😊
37/38 anonim válasza:
Idő kell hozzá, neked úgy tűnik cirka 4 hónap kevés. Viszont ha 1 év után is magad alatt vagy, akár rád jön a sírhatnék, sehogy se tudsz nyitni más felé akkor érdemes lenne felkeresni szakembert. Csak ennyit tudok tanácsolni. Meg persze az önfejlesztés szerintem kifizetendő jövőre nézve.
38/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek 😊
2024. febr. 24. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!