Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy pasas undorító módon bánt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasas undorító módon bánt velem, kihasznált,miközben tudta, hogy beleszerettem. Rengeteget hazudott, teljesen összetörtem. Annyira fáj, hogy így viselkedett. Már nem tudok se bízni, se nyitni mások felé. Hogy lépjek tovább, már 2 hónapja sírok?

Figyelt kérdés

2023. dec. 24. 06:10
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
37%
#10 A kérdésed a nyilatkozatod...
2023. dec. 24. 08:19
 12/38 anonim ***** válasza:
42%

A kis butuska lányok mindent elhisznek...

Legközelebb majd jobban figyelsz

2023. dec. 24. 08:25
 13/38 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező, egy tisztességtelen emberre vesztegeted az időd a sírással. Minden perc kidobott idő, amit magadtól veszel el. Lépj tovább.

Másrészt ha pl a rosszfiús típus vonz csak, akkor ez eleve benne volt a pakliban. Akkor viszont másokkal is kell beszélgetni, akiket vonzónak tartasz, de esetleg elsőre nem az a lehengerlő típus.

2023. dec. 24. 08:32
 14/38 A kérdező kommentje:

Hidd el 13-as, hogy aki vonz, azzal beszélgetek, csak elég kevesen vonzanak. Ennél volt sokkal jóképűbb és még sokkal normálisabb pasim is, aki szeretett is, de alapjáraton fontos, hogy tetszen külsőre is, elvileg én rám is azt mondják,

hogy csinos, normális felfogású nő vagyok, pedig én nem tartom magam csinosnak. Legyen jólelkű, ennyi, nem a rohadékokra bukok, sőt, mikor kiderült, hogy hazudik, nem tűrtem szó nélkül. Valóban mindenki hazudik, de azért arról ne hazudjon már, hogy mit érez a másik iránt... vagy milyen jellegű kapcsolatot keres

2023. dec. 24. 08:57
 15/38 anonim ***** válasza:
0%
9 Ja hogy kamu a kérdés, bocs, mondjuk persze várható volt.
2023. dec. 24. 09:01
 16/38 anonim ***** válasza:
70%

Ebből is tudsz építkezni,ha jövőre önismeretbe fektetsz.

Először jó,ha rendbe teszed a lelked,a kapcsolat csak ezután jön. ❤️

2023. dec. 24. 09:14
 17/38 anonim ***** válasza:
78%
Mert nem a normalis pasikra kell menni ha nem aki be meri ismerni , hogy nem normalis..ugyan is annak van onismerete .
2023. dec. 24. 09:16
 18/38 anonim ***** válasza:
77%

"Nem szeretett, éreztem, de mikor megkérdeztem hárított..."

Érezted mégis vele voltál. Nem akart kapcsolatban lenni és te akkor is vele voltál.

Ne haragudj de ha érezted és nem akart kapcsolatot akkor az a te hibád, hogy bíztál benne, reménykedtél fölöslegesen.

Szarházi igen, ez biztos, de te hagytad magad a csőbe húzni. Majd máskor jobban figyelj oda arra is amit mond egy férfi és főleg arra, hogy mit csinál.

2023. dec. 24. 09:22
 19/38 anonim ***** válasza:
62%

13-as vagyok: engem is nagyon elkeserítenek azok a tapasztalatok, amikor azt látom, hogy mennyire ugyanolyan a másik oldal.

Nekem fontos hogy közös életcéljaink, életritmusunk tudjon lenni, és ne azt éljem meg, mint ami a jellemző általában, hogy megy megint a szekálás.

Ugyanígy elmondhatom azt, amit te is, hogy mintha csak egy bizonyos típus lenne, és vannak a ritka kivételek. És nyilván én sem ismerkedem olyannal, aki nem vonz, de tudatosan elkezdtem olyanokkal is beszélgetni, akik elsőre nem az eseteim, és pozitívak voltak a tapasztalataim, sőt tudott vonzó lenni utána, nem volt ilyen gond.

Nekem is elég kevés aki tényleg vonzó, de én sokat beszélgetek, főleg az elején, mert meg szeretném ismerni a másikat, és a valós személyt látni. Nyilván kizárni nem lehet akkor sem semmit. Amiről írsz teljesen valós dolog, és nagyon fárasztó az x-edik esélyt megadni bárkinek is, és újra reménykedni, hogy ő talán normális lesz.

Még ha nem is vág át valaki, akkor is elég sok kell hogy stimmeljen egy harmónikus kapcsolathoz.

2023. dec. 24. 09:23
 20/38 A kérdező kommentje:
Igen,nagyon sok kell hozzá sajnos. Ismerkedtem mással is, hát azok se voltak jobbak, de legalább időben leléptek.
2023. dec. 24. 09:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!