Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nálatok mikor kuka egy csaj?
Figyelt kérdés
5 napja szakítottam a barátnőmmel. Alapvetően jól megvoltunk egy ideig, aztán a beszélgetések során kiderült hogy én jól keresek és teljesen megváltozott. Mindenhova menni akart, mindenfélét venni akart. Ez megpecséltelte a kapcsolatunkat és sajnos szakítanom kellett vele mert úgy éreztem hogy csak élősködni akar rajtam. Szerintetek hibáztam? Nálatod ez kuka lenne?2023. nov. 28. 16:32
51/61 anonim válasza:
Egyszerűen undorító ez a kettősmérce és kétszínűség amit sok itteni nő képvisel. Jöttök azzal a kérdező a hibás, ő választott rosszúl, ő anyagias, ő szól le másokat. Nem ez volt a probléma! A probléma a drága jó nővel volt akit ti elvből ennyire védtek hogy szó sem esik a hibájáról. Nem lenne baj ha egy nő kevesebbet keres, de amikor kiderült a kérdező jobban keres a nő pedig undorító számító féreg módjára megpróbálta lehúzni, az igen is probléma! Az hogy sok itteni nő ezt nem akarja érteni sőt még a pasit ekézi, csak azt jelzi hogy hasonló értékrendje van. Undorító ez az egész kétszínűség és kiforgatás. A femináci pedig pontosan az, aki idejött kiforgatni és nemek alapján a kérdezőt ekézni, holott a nő volt a hibás, aki anyagiasba csapott át és lehúzóba. És az nekik kicsit se probléma sőt elkenik. Na EZ a femináciság lényege!
52/61 A kérdező kommentje:
Lezárnám a témát a következő megjegyzéssel: Csóró nő, keressen csóró csávót, ennyi. Nem írok ide többet, mert a feminácik minden szavamat kiforgatják. Közben ők is vagyonlesők és egy 40m2es panelbe laknak, full csórón.
Na csumi csumi csumi
2023. nov. 29. 16:22
53/61 anonim válasza:
Itt GYK-n mindig a férfi a hibás.
54/61 A kérdező kommentje:
Persze, a feminácik aka dagadt, 40es, panelprolik mindig kioktatnak. :D Azt kg-ra megveszem őket bármikor, de mindegy. :D
2023. nov. 29. 16:44
55/61 anonim válasza:
A 9 és a 11-es válasz az enyém. És én pl nő vagyok. :D Ráadásul még csóró is, mert ápoló vagyok.
56/61 anonim válasza:
Vagyis a 20-as válasz az enyém még, nem a 11-es. Bocsi.
57/61 anonim válasza:
52 én igazat adtam neked nőként. Írtam h jogod van nézni a nő anyagi helyzetét, ahogy nekem is a feriét és kivel nem vagyok csóró nem kell csóró, de ne mond már meg tese ki kivel legyen.
Mindenki azt vár el amit akar! Nézd az anyagi helyzetét (amit az elején is tudtál) és kész. Gond sehol.
59/61 anonim válasza:
Kilóra megveszed a feminácikat, de a saját nődre ne kelljen költened, mert az milyen már. :D Mesélj még, te lovag!
60/61 anonim válasza:
Ha szégyell engem és csak kihasznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!