Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti mit szólnátok hozzá, ha egy olyan csaj keresne titeket akinek van párja?
Figyelt kérdés
Hiába szeretem a páromat meg vele tervezem a jövőmet, egyszerűen képtelen vagyok elfelejteni egy másik pasit. Teljesen abnormális dolog hiszen jóformán alig beszéltünk , majdhogynem csak látásból ismerem,vagy 3 éve szerelembe estem vele első pillantásból és vagy másfél éve nem is láttam de állandóan rá gondolok. Miért van ez? Tudom hogy szeret a párom meg én is nagyon szeretem őt de egyszerűen értelmetlen lett így az egész életem. Ennyire még sosem voltam összezavarodva lelkileg.2023. szept. 11. 00:13
1/16 anonim válasza:
Nem örülnék neki.
Illetve úgy igen ha nem lenne senkije, de egy kapcsolatot nem szívesen rúgnék fel.
2/16 A kérdező kommentje:
Tényleg semmi kommunikáció nem volt köztünk az évek alatt, mégis annyira megmagyarázhatatlan ez az egész, miért zavart össze ennyire miért nem tudom elfelejteni, mit remélek, mégis mit keresek? Teljesen depressziós vagyok.
2023. szept. 11. 00:16
3/16 anonim válasza:
Az elméd zavart össze, de nem akármennyire.
Tudatalatti tud elég érdekes dolgokat produkálni.
4/16 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz a tudatalattim alatt?
2023. szept. 11. 00:24
5/16 anonim válasza:
Arra, hogy ott motoszkál a gondolataid között, ha kell ha nem képtelen vagy elfelejteni, viszont azt nem tudhatod, hogy az ő részéről mi lenne a reakció, ha ez a fülébe jutna.
Meg erősen kétlem, hogy díjazná ezt úgy, hogy neked van valakid.
7/16 anonim válasza:
ha valóban szeretnéd a párodat nem gondolnál másik csávóra
9/16 anonim válasza:
Elhajtanám, mert nem akarok pankráció vb-t ilyen végett.
10/16 anonim válasza:
Az agyad csinálja veled, ehhez semmi köze a pasinak, hidd el! Te beképzelsz valamit, hogy ilyen meg olyan lehet, meg mennyire exkluzív, különleges, de nem is ismered, itt lepleződik le a dolog. Jó lenne ha ezt tudatosítanád magadban, hogy ezek az érzelmek kizárólag benned zajlanak. A másik valószínű azt sem tudja mi van. És jobb is, majd idővel le fog csillapodni, majd elmúlik végleg az érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!